Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Τρίτη δύναμη στην Ελλάδα ο ΝΟΒΑ στην κωπηλασία

Posted: 31 Jul 2014 12:09 PM PDT


Τρίτη δύναμη στην Ελλάδα ο ΝΟΒΑ στην κωπηλασία

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27/7/2014 με την Β΄ φάση (παίδων-κορασίδων), το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
Σ΄ αυτό το πρωτάθλημα ο ΝΟΒ-Α κατέκτησε την 3η θέση βαθμολογικά και...

...5η θέση στα μετάλλια, επί συνόλου 35 σωματείων και για τις δύο φάσεις (Ανδρών-γυναικών-εφήβων-νεανίδων και παίδων κορασίδων).
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της β΄ φάσης έχουν ως εξής:
-Χρυσό μετάλλιο η Βόντζου Αναστασία ,στο σκιφ κορασίδων
-Αργυρό μετάλλιο οι: Κυριαζής Μιχάλης και Προκοπίου Γιάννης, στο διπλό σκιφ παίδων
-Αργυρό μετάλλιο ο Δεμελής Νίκος ,στο σκι παίδων
-Χάλκινο μετάλλιο οι: Γκαραγκούνης Κων/νος, Στάμος Γεώργιος, Αργύρης Μάριος, Ευθυμιόπουλος Μιχάλης, Παρασχούδης Θανάσης, Χάγιας Δημήτρης, Κατσαούνης Ερμής, Καραγιάννης Δημήτρης, Γιαλαμάς Αποστόλης (πηδάλιο)
Διαβάστε περισσότερα »

Δύο μετάλλια ο Ν.Ο.Μυτιλήνης στο 80ο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων

Posted: 31 Jul 2014 11:50 AM PDT



Δυο μετάλλια κατέκτησαν τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης που εκπροσώπησαν το νησί στο 80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων! Συγκεκριμένα στην κατηγορία τετραπλού Σκιφ Κορασίδων το πλήρωμα του ομίλου αποτελούμενο από τις Αρετή Δημητράκα, Θεανώ Μάτα, Βικτώρια Σιταρά και Δήμητρα Ζαραδούκα τερμάτισε στην δεύτερη θέση χάνοντας για δευτερόλεπτα το χρυσό μετάλλιο.

Στην τρίτη θέση στον μεγάλο τελικό της Δίκωπου άνευ πηδαλιούχου τερμάτισαν οι Συμεών Σιταράς και Νίκος Μαζιώτης κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Αντίθετα δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό το πλήρωμα της Τετρακώπου μετά πηδαλιούχου που απαρτιζόταν από τους Ραφαήλ Δημάκη, Χαχάλιο, Άγγελο Δεμερτζή, Αντώνη Ανδρόνικο και Ιωάννη Ξυνέλλη, που τερμάτισε έκτο, ενώ ο Αντώνης Ζαφειρέλης κατετάγη 13ος στο Σκιφ Παίδων.

Χρυσό Ασήμι και Χαλκό για το Κωπηλατικό του ΝΑΟΚ

Posted: 31 Jul 2014 03:53 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρυσό Ασήμι και Χαλκό για το Κωπηλατικό του ΝΑΟΚ

Στιγμές χαράς και συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στη ΄Β Φάση του 80ΟΥ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στις 26/27 Ιουλίου 2014 στα Γιάννενα, από τους αθλητές, συνοδούς και γονείς που παρακολούθησαν τους συγκεκριμένους αγώνες.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΝΑΟΚ κέρδισε Χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων με τους Αρμενιακό Κωντσαντίνο και Δημουλή Αλκίνοο, όπως επίσης και για πρώτη φορά κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην οκτάκωπο παίδων με τους: Πρίφτη Σπύρο-Πασχαλίδη Κρίτωνα-Μακρή Αντώνη-Γεωργοτάς Γιώργο-Βλάχο Στέφανο-Βήτα Σπύρο-Γισδάκη Στάθη-Πασχαλίδη Γιώργο και πηδαλιούχο τον Λουκά Γιάννη. Πολύ επιτυχημένη εμφάνιση και για την τετράκωπο παίδων του Ομίλου που κατέκτησε το χάλκινο
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κατερίνης συγχαίρουν την Κατερίνα Νικολαΐδου

Posted: 31 Jul 2014 03:45 AM PDT

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει ολόψυχα την αθλήτριά του Κατερίνα Νικολαΐδου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων (ηλικία έως 23 ετών) στο Βαρέζε της Ιταλίας. Αισθανόμαστε περήφανοι για την αξιόλογη αθλητική της πορεία καθώς και για την άριστη αντιπροσώπευση της Πιερίας και της Ελλάδας σε παγκόσμιες διοργανώσεις. Ευχόμαστε να συνεχίσει με υγεία και δύναμη την κατάκτηση των στόχων της.
                                                                      Για το Δ.Σ.

                                                                    Ο Πρόεδρος