Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Αποτελέσματα αγώνων "1α ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2014"

Posted: 09 Jul 2014 07:52 AM PDT

Δελτίο Τύπου
«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «1α ΑΛΕΞΙΔΕΙΑ 2014»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «1α Αλεξίδεια», στη Σκάλα Παμφίλων που διοργάνωσε ο Ν.Α.Π.Σ.Π. Μυτιλήνης «ΑΙΟΛΟΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του πρωταθλητή του, ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Στους αγώνες συμμετείχαν κωπηλατικοί όμιλοι απ' όλη την Ελλάδα όπως ο Όμιλος Ερετών (ΟΕ) από τον Πειραιά, ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδας (ΚΟΕ) από την Αθήνα, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος (ΝΑΣ), ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας (ΝΑΟΣ), ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου (ΝΟΛ), ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης (ΝΟΜ) και φυσικά ο Ν.Α.Π.Σ.Π.Μ. «ΑΙΟΛΟΣ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Καρράς, ο Απερχόμενος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Δημήτρης Βουνάτσος, ο Νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Σπύρος Γαληνός, ο Αντιδήμαρχός κ. Δημήτρης Μουτζούρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Δημήτρη Βουνάτσο, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μουτζούρη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Βαγγέλη Λυκαρδόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας και την προθυμία τους να βοηθήσουν την όλη διοργάνωση.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλους τους αθλητές και ομίλους που έκαναν το ταξίδι μέχρι το νησί μας για να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους στα «1αΑΛΕΞΙΔΕΙΑ» τιμώντας μ' αυτό τον τρόπο τη μνήμη του αθλητή μας ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους χορηγούς μας, αλλά και τους απλούς ανθρώπους και αθλητές  που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και διεκπεραίωσης των αγώνων.

Αποτελέσματα:
Διαβάστε περισσότερα »