Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Π.Κ.Κ. ΙΙΙ 2014: Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών (ημέρα 2η)

Posted: 11 Jul 2014 01:01 PM PDT



Με την παρουσία έξι ελληνικών πληρωμάτων σε ημιτελικούς συνεχίζεται αύριο ο 3ος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας 2014, στη Λουκέρνη της Ελβετίας.
Την αρχή κάνει η δίκωπος ελ. β. ανδρών με τους Γιώργο Κόνσολα και Νίκο Αφεντούλη, στις 10:06 ώρα Ελλάδας.
10:06 LM2- (20) Semifinal A/B 2 TUR2 AUS GRE GBR ITA2 POL1 1-3->FA, 4..->FB
Δώδεκα λεπτά αργότερα, στις 10:18, αγωνίζεται ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ ελ.β.ανδρών
10:18 LM1x (18) Semifinal A/B 2 DEN1 GRE1 GER GBR DEN2 AUS 1-3->FA, 4..->FB
Στις 10:24, η Κατερίνα Νικολαΐδου και η Αμαλία Τσιάβου θα βρεθούν αντίπαλες στον πρώτο ημιτελικό του σκιφ ελ. β. γυναικών.
10:24 LW1x (17) Semifinal A/B 1 AUS GER2 NZL GRE1 DEN GRE2 1-3->FA, 4..->FB
Στη συνέχεια ο τρίτος τελικός για τις θέσεις 13-18 στη δίκωπο των ανδρών με τους Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου, στις 11:42.
11:42 M2- (2) Final C ROU GRE1 POL AUS2 CRO HUN
Ημιτελικός και πάλι στις 11:42 με τους Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο στη δίκωπο των ανδρών.
14:51 M2- (2) Semifinal A/B 2 GRE2 RSA1 NZL SRB2 SRB1 GBR2 1-3->FA, 4..->FB
Και τέλος, οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας αγωνίζονται στις 15:05 στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελ. β. ανδρών
15:05 LM2x (9) Semifinal A/B 2 HUN GRE NOR FRA SUI NED 1-3->FA, 4..->FB

Ο "Greek Rowers" θα σας κρατά ενήμερους για την εξέλιξη των ελληνικών συμμετοχών, ενώ στη σελίδα του "Ζωντανά η εξέλιξη των αγώνων" μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη όλων των αγώνων.


Π.Κ.Κ.ΙΙΙ 2014: Άλλα τρία πληρώματα στους ημιτελικούς. Εκτός Τζιάλλας-Χρήστου

Posted: 11 Jul 2014 08:57 AM PDT

Με την πρώτη θέση στους επαναληπτικούς πέρασαν η Αμαλία Τσιάβου στο σκιφ ελ.β. γυναικών και οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας στο ελαφρύ διπλό σκιφ ανδρών, που δεν είχαν καταφέρει το πρωί να πάρουν την απευθείας πρόκριση για τους ημιτελικούς.
Στον ημιτελικό και η μία εκ των δύο δικώπων, με τους Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο οι οποίοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση του προημιτελικού. Αντίθετα, ο Γιώργος Τζιάλλας με τον Γιάννη Χρήστου δεν τα κατάφεραν και, μένοντας στην τέταρτη θέση, θα συνεχίσουν στον τρίτο τελικό για τις θέσεις 13-18.
Έτσι, το τέλος της πρώτης ημέρας βρίσκει τα έξι, από τα επτά ελληνικά πληρώματα, να έχουν προκριθεί στους ημιτελικούς και έπεται συνέχεια.



Πρεμιέρα με πέντε προκρίσεις στο Π.Κ.Κ.ΙΙΙ 2014

Posted: 11 Jul 2014 08:04 AM PDT


Πρώτη μέρα σήμερα στον τρίτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας, που διεξήχθη στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας της σειράς και, όπως κάθε χρόνο, παίρνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές από όλο τον κόσμο, καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία για αθλητές και προπονητές, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Το σκηνικό των αγώνων στο Rotsee ήταν βροχερό, με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περίπου στους 12 βαθμούς Κελσίου.

Τα 7 πληρώματα της ελληνικής ομάδας έκαναν το πρωί μια άκρως ικανοποιητική εμφάνιση, καταφέρνοντας να πάρουν απευθείας πρόκριση για τους ημιτελικούς και προημιτελικούς πέντε εξ αυτών.
Συγκεκριμένα, την πρόκριση στον ημιτελικό του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, με πρωτιά στη σειρά της, πήρε η Κατερίνα Νικολαΐδου, ο Σπύρος Γιάνναρος ως δεύτερος στο σκιφ ελ.β. ανδρών και ο Γιώργος Κόνσολας με τον Νίκο Αφεντούλη ως δεύτεροι στην ελαφριά δίκωπο των ανδρών. Ο Γιάννης Τσίλης με τον Διονύση Αγγελόπουλο και ο Γιώργος Τζιάλλας με τον Γιάννη Χρήστου, που αγωνίστηκαν στην ίδια σειρά, προκρίθηκαν στον προημιτελικό της δικώπου ανδρών όντας δεύτεροι και τρίτοι αντίστοιχα. Τέλος, η Αμαλία Τσιάβου στο σκιφ ελ.β. γυναικών και οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας στο ελαφρύ διπλό σκιφ ανδρών, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση και θα υποχρεωθούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στον ημιτελικό από τον επαναληπτικό αγώνα σήμερα το απόγευμα.  

Π.Κ.Κ.ΙΙΙ 2014: Διαρκής ροή αποτελεσμάτων (Ημέρα 1η)

Posted: 11 Jul 2014 08:34 AM PDT

Εκτός ημιτελικού η δίκωπος των ανδρών με τους Τζιάλλα, Χρήστου καθώς τερμάτισαν στην τέταρτη θέση. Η συνέχεια στον τρίτο τελικό για τις θέσεις 13-18


Στην τρίτη θέση του προημιτελικού οι Τσίλης-Αγγελόπουλος και πρόκριση στον ημιτελικό


Πρώτη θέση και για τους Μαγδανή-Κόνσολα και πρόκριση στον ημιτελικό.


Πρώτη στον επαναληπτικό και πρόκριση στον ημιτελικό του σκιφ ελ.β. γυναικών η Αμαλία Τσιάβου.


Στον απογευματινό επαναληπτικό το ελαφρύ διπλό σκιφ με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην τέταρτη θέση ενώ την πρόκριση έδινε μόνο η πρώτη.


Διαβάστε περισσότερα »