Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Κωπηλατική συνάντηση μεταξύ ΝΟΙ., ΔΝΟΗ, και ΝΑΟΚ έγινε στην Παμβώτιδα ενόψει Πρωταθλήματος

Posted: 04 Jul 2014 03:49 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κωπηλατική συνάντηση έγινε στην Παμβώτιδα ενόψει Πρωταθλήματος
Συμμετείχαν ο Ν.Ο.Ι. και οι Όμιλοι Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας

Καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την δεύτερη και τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων διοργάνωσε μία άτυπη αθλητική συνάντηση στην Παμβώτιδα, σαν… πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων!
Στην συνάντηση έλαβαν μέρος προσκεκλημένες του Ν.Ο.Ι., ο οποίος κατέβασε 50 νεαρούς κωπηλάτες, ομάδες από τους Ναυτικούς Ομίλους Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας με 60 περίπου αθλητές. Τα Γιαννιωτόπουλα κέρδισαν τα οκτώ απ' τα εννέα συνολικά αγωνίσματα που διεξήχθησαν στην Παμβώτιδα, αποδεικνύοντας ότι είναι πανέτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι.  που θα τρέξουν σ' αυτό θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διεξαγωγή της κωπηλατικής συνάντησης στη λίμνη των Ιωαννίνων εξέφρασε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής
Διαβάστε περισσότερα »

Να ζήσετε Αλεξάνδρα, Αποστόλη

Posted: 03 Jul 2014 11:16 PM PDT


Την πιο σημαντική κούρσα της ζωής τους ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιουνίου η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αλεξάνδρα Τσιάβου και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Αποστόλης Γκουντούλας.
Παρουσία Θεού κι ανθρώπων το "ευτυχισμένο πλήρωμα" ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στα Σέρβια και ξεκίνησε να κωπηλατεί από κοινού στο στίβο της ζωής.
Σύσσωμη η κωπηλατική οικογένεια τους εύχεται βίον ανθόσπαρτον και να διαιωνίσουν σύντομα το είδος.
Αντιγραφή από Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (Επίσημη σελίδα)

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ 7 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Posted: 03 Jul 2014 10:47 PM PDT


Πολύ δυναμική η εμφάνιση των πληρωμάτων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους Διασυλλογικούς Αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου «Εις τιμήν των απόδημων Μαυροβινών» την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου στη λίμνη της Καστοριάς.
Η διοργάνωση είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την πολύ μεγάλη συμμετοχή με 300 περίπου αθλητές από 14 συλλόγους της χώρας να αγωνίζονται σε πάνω από 150 πληρώματα, καθώς ήταν η τελευταία ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν τα πληρώματά τους, πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων –Κορασίδων που θα διεξαχθεί 25-27 Ιουλίου στα Ιωάννινα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε στους αγώνες με 23 κωπηλάτες και κωπηλάτριες, και τα συμπεράσματα που αποκόμισαν ο Τεχνικός Σύμβουλος κ.Μπικογιάννης Γ. και η Προπονήτρια κα.Φυτοπούλου Κ. ήταν πολύ θετικά καθώς τα 7 από τα 10 πληρώματα του Ν.Ο.ΚΑΤ. πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμά τους ,ενώ έφεραν ακόμη μια 3η (χάλκινο μετάλλιο) και δυο 4ες  θέσεις.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Διαβάστε περισσότερα »