Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Με μια 11άδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λουκέρνης

Posted: 08 Jul 2014 03:55 AM PDT

Με 11 αθλητές , 9 άνδρες και 2 γυναίκες , θα πάρει μέρος η Εθνική ομάδα στον 3ο και τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που διεξάγεται από 11 ως 13 Ιουλίου στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο τεστ της ελληνικής ομάδας πριν το σπουδαίο ραντεβού του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που έχει οριστεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου στο Άμστερνταμ.

Συνολικά 750 αθλητές κι αθλήτριες από 44 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στον κατά παράδοση σημαντικότερο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα στα οποία και όλα τα ισχυρά πληρώματα της Ευρώπης.

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν στο σύνολό τους οι αθλητές που κατάφεραν να ανεβάσουν τη γαλανόλευκη στην 6η θέση του πίνακα των μεταλλίων στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι.

Πιο αναλυτικά θα πάρουν μέρος οι: Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης, Διονύσης Αγγελόπουλος, Λευτέρης Κόνσολας, Νικος Αφεντούλης, Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος, Γιώργος Κόνσολας καθώς και οι Κατερίνα Νικολαΐδου, Αμαλία Τσιάβου.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Αντώνης Αργυρίου και την προπονητική ομάδα αποτελούν οπ τεχνικός σύμβουλος Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης
Πηγή: www.kopilasia.gr