Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Επελέγει η ομάδα που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Νεότητας

Posted: 01 Jul 2014 02:30 PM PDT

Τρεις αθλητές, δυο πληρώματα, θα εκπροσωπήσουν την κωπηλατική ομάδα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες νεότητας που θα διεξαχθούν στο Νανζίνγκ της Κίνας από 16 έως 28 Αυγούστου.

Μετά τις δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο πλαίσιο του προπονητικού κοινοβίου της Εθνικής που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καστοριά επιλέχθηκαν οι :

Αθηνά Αγγελοπούλου του ΝΑΣ (σκιφ κοριτσιών) και Κακούρης Νίκος - Καραμήτρος Θωμάς του ΝΟ Κατερίνης (δίκωπος άνευ αγοριών) .

Τους τρεις αθλητές θα συνοδεύσει στην αποστολή ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρόνης Βλασταρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι αρχηγός της ελληνικής αποστολής για όλα τα αθλήματα στους ολυμπιακούς αγώνες νεότητας θα είναι ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στην ΕΟΕ κ. Γιάννης Καρράς

*Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο η Αθηνά Αγγελοπούλου ως λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς αγώνες νεότητας
Πηγή: www.kopilasia.gr

Η Κατερίνα Νικολαΐδου απονέμει το μετάλλιο στην αδελφή της Δέσποινα

Posted: 01 Jul 2014 02:12 AM PDT


Την Κυριακή 29 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας του Ν.Ο.Μαυροχωρίου, προς τιμή των απόδημων Μαυροβινών.
Στους αγώνες πήραν μέρος 14 όμιλοι από Βόλο, Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Σέρρες, Κοζάνη, Κέρκυρα και φυσικά από την Καστοριά, με 300 περίπου αθλητές.
Στους αγώνες, τις απονομές στους νικητές έκαναν διάφοροι προσκεκλημένοι των διοργανωτών, ως είθισται. Απ' όλες όμως τις απονομές, οι οποίες ήταν περισσότερες από 30, ξεχώρισε αυτή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, Κατερίνας Νικολαΐδου, στη νικήτρια του σκιφ γυναικών η οποία ήταν η αδελφή της Δέσποινα. Μια όμορφη πραγματικά σκηνή που την έκανε ακόμη πιο όμορφη η μικρότερη αδελφή τους, που ανέβηκε και αυτή στο βάθρο και παρέλαβε το μετάλλιο.
  
Διαβάστε περισσότερα »