Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Αλλαγή στην προκήρυξη του Ν.Ο.Ιωαννίνων

Posted: 09 Sep 2013 01:46 PM PDT


Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, με συμπληρωματική προκήρυξη προς τους Ομίλους, ενημερώνει ότι, στο αγωνιστικό πρόγραμμα των διασυλλογικών αγώνων που διοργανώνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, προστέθηκε το αγώνισμα 2ΧΠ 2001.
Ακολουθεί η νέα προκήρυξη: Διασυλλογικοί αγώνες ΝΟΙ

Ν.Ο.Ιωαννίνων: Εννέα μετάλλια στο Βελιγράδι από τους νεαρούς αθλητές του Ν.Ο.Ι.

Posted: 09 Sep 2013 04:09 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εννέα μετάλλια στο Βελιγράδι από τους νεαρούς αθλητές του Ν.Ο.Ι.
Έκλεισαν τη φετινή αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο

Με μια… αγκαλιά μετάλλια επέστρεψαν από το Βελιγράδι όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα, οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων!
Οι Γιαννιώτες αθλητές σάρωσαν με τα πληρώματά τους τις νίκες, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την  φετινή αγωνιστική χρονιά. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, τα πληρώματα της Εθνικής μας Ομάδας που κατέκτησαν μία από τις τρεις πρώτες νίκες απαρτίζονταν αποκλειστικά σχεδόν από αθλητές του Ν.Ο.Ι., όπως η Τετράκωπος των Παίδων και η Οκτάκωπος των Παίδων! Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα
Διαβάστε περισσότερα »

ΕΚΟΦΝΣ: Βαλκανικοί αγώνες: Φινάλε με 18 μετάλλια στο Βελιγράδι

Posted: 09 Sep 2013 03:20 AM PDT


Τέσσερα χρυσά, δέκα ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια ήταν ο σπουδαίος απολογισμός της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι και αφορούσε στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Η Ελληνική ομάδα κατέλαβε την 2η θέση στη γενική βαθμολογία πίσω από την Ρουμανία, σε μια διοργάνωση που ξεχώρισε φέτος για το πολύ υψηλό επίπεδο και για τις πολύ δυνατές κούρσες σε όλα τα αγωνίσματα.

Αναλυτικά οι θέσεις των ελληνικών πληρωμάτων έχουν ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα »

Στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020

Posted: 08 Sep 2013 09:25 PM PDT

Και όμως! Ήταν έκπληξη η επιλογή του Τόκιο για τους Ολυμπιακούς του 2020. Αλλά οι Γιαπωνέζοι κατάφεραν με το δικό τους τρόπο να αποδυναμώσουν τις ανησυχίες για τη Φουκοσίμα και να πείσουν ότι θα "κάνουν τη διαφορά".
«Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι οι αγώνες της 32ης Ολυμπιάδας θα διοργανωθούν στην πόλη του Τόκιο».
Η μαγική φράση του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζαγκ Ρόγκ από το Μπουένος Άιρες που έστειλε στα ουράνια εκατομμύρια Γιαπωνέζων και στα «τάρταρα» εκατομμύρια Τούρκων, που περίμεναν με μεγάλη αγωνία την ετυμηγορία της Επιτροπής. Η υποψηφιότητα της Μαδρίτης απέτυχε ως πρώτη.
Διαβάστε περισσότερα »