Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων προπονητών στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Posted: 11 Sep 2013 12:24 PM PDT

Στα πλαίσια της ανάπτυξης και καλλιέργειας της κωπηλασίας τόσο στις μικρές ηλικίες όσο και για την αγωνιστική ομάδα ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς
 ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Για την πλήρωση των θέσεων Προπονητών τόσο για την ομάδα Ανάπτυξης Αρχαρίων όσο και για την αγωνιστική ομάδα .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς Σουγγαριδη 1 52100 η στο email του Ομίλου n.o.kastorias@gmail.com μέχρι Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα .

Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς το οποίο θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.
Τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων είναι :
  1. Πτυχίο ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα κωπηλασία
  2. Προπονητική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών .
ΤΟ Δ.Σ.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ν.Ο.Καστοριάς κ. Σπυρίδης

Posted: 11 Sep 2013 04:50 AM PDT

Με μια ανακοίνωση στο Facebook έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, κ. Χρήστος Σπυρίδης, την παραίτησή του  από το Δ.Σ. για λόγους επαγγελματικούς.  Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ. 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΑΝ ΚΟΡΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΦΕΡΩ. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας την Κυριακή από το Ν.Ο. Ιωαννίνων

Posted: 11 Sep 2013 02:44 AM PDT

Θα συμμετάσχουν αρχάριοι αθλητές απ' όλη την Ελλάδα 


Mια μεγάλη κωπηλατική διοργάνωση θα διεξάγει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα την ερχόμενη Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για τους ετήσιους Διασυλλογικούς Αγώνες του Ν.Ο.Ι. που αφορούν την κατηγορία των Αρχαρίων αθλητών, δηλαδή παιδιών που ξεκίνησαν πρόσφατα την ενασχόληση με την Κωπηλασία και για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες, όχι φυσικά με στόχο τον ανταγωνισμό και τη νίκη, αλλά κυρίως για την χαρά της συμμετοχής!
Διαβάστε περισσότερα »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΑΒΟΥ Το χρυσό κορίτσι της κωπηλασίας (Συνέντευξη στο Cobrasports)

Posted: 10 Sep 2013 11:30 PM PDT

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Μπακόλας
Με νωπές ακόμα τις δάφνες από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, που διεξήχθη στη Σουηδία, η Αλεξάνδρα Τσιάβου μίλησε αποκλειστικά στο Cobrasports, σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Η Ελληνίδα αθλήτρια εξηγεί πώς έφτασε σε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία, αποκαλύπτει ποιο μετάλλιο -από τα αναρίθμητα που κατέκτησε- ξεχωρίζει και περιγράφει τη μοναδική σχέση που έχει αναπτύξει με το νερό!

Επέστρεψες από τη Σουηδία με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές σου και μάλιστα στο ντεμπούτο σου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας. Πώς έφτασες στην κατάκτηση της 1ης θέσης;
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κωπηλατήσει ξανά με τις βάρκες της παράκτιας κωπηλασίας! Η κίνηση δε διαφέρει καθόλου από αυτό που ήξερα να κάνω μέχρι τώρα, όμως ο τρόπος που διεξάγεται ένας αγώνας παράκτιας κωπηλασίας, το σκάφος αλλά και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη
Διαβάστε περισσότερα »

ΝΑΟΚ: Προεδρική επανεκλογή Γαβαλά!

Posted: 10 Sep 2013 11:18 PM PDT

Λίγες μέρες, μόνο, έμεινε εκτός Προεδρικού θώκου ο Μάχος Γαβαλάς στο ΝΑΟΚ, μιας και έπειτα από τη σύγκληση του δ.σ. σε σώμα, εξελέγη εκ νέου ως ο διοικητικός ηγέτης του Ομίλου

Ο Μάχος Γαβαλας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο "τιμόνι" του ΝΑΟΚ!
Καθώς, έπειτα, από λίγες μέρες εκτός θώκου, λόγω των διαδικασιών των αρχαιρεσιών στον Όμιλο, επανεξελέγη ως Πρόεδρος του κορυφαίου κερκυραϊκού ναυταθλητικού σωματείου, μετά και τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα...
Μάλιστα, ο κ. Γαβαλάς ήταν κι ο μοναδικός εκ των 15 του νέου σχήματος, που έθεσε υποψηφιότητα για την Προεδρία.
Μια συγκρότηση σε σώμα που έγινε την Δευτέρα το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Διαβάστε περισσότερα »