Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Μαραθώνιος κωπηλασίας από το Όμιλο Ερετών στις 6 Οκτωβρίου 2013

Posted: 18 Sep 2013 09:01 PM PDT


Ο Όμιλος Ερετών διοργανώνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, τον ετήσιο Μαραθώνιο αγώνα κωπηλασίας στη μνήμη του Νικολάου Παπακώστα.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα της τετρακώπου άνευ ανδρών. Η εκκίνηση θα δοθεί στον Άγιο Κοσμά (Ελληνικό-εγκατ. Ε.Ν.Ο.Α.) και οι αθλητές κωπηλατώντας 8.000 μέτρα θα τερματίσουν στην είσοδο του Λιμένα της Μαρίνας Ζέας.

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο του Ομίλου η απονομή των επάθλων.

Ακολουθεί η προκήρυξη των αγώνων.

Ανακοίνωση της Γ.Γ.Α για τους αθλητές με αγωνιστικές διακρίσεις

Posted: 18 Sep 2013 03:11 AM PDT

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ύστερα από συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενημερώνει τους αθλητές – τριες, οι οποίοι έχουν υποβάλλει αίτηση στη ΓΓΑ για την εγγραφή τους στον ειδικό πίνακα με εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις,  αλλά δεν έχουν παραλάβει ακόμη τη βεβαίωση εγγραφής,  ότι θα πρέπει μαζί με τα σχετικά έγγραφα που  θα αποστείλουν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, να υποβάλλουν και υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το παρακάτω υπόδειγμα:
  
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Σας δηλώνω ότι έχω υποβάλλει αίτηση με αριθ. πρωτ ………….. στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την εγγραφή μου στον ειδικό πίνακα με εξαιρετικές αγωνιστικές διακρίσεις καθώς και βεβαίωση ενεργού αθλητή –τριας  τις οποίες θα αποστείλω στην υπηρεσία σας αμέσως μόλις τις παραλάβω από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.