Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


ΝΑΟΚ: Πρώτευσε ο Γαβαλάς στις εκλογές!

Posted: 05 Sep 2013 09:05 PM PDT

Ο τ. Πρόεδρος του Ομίλου απέσπασε τις περισσότερες προτιμήσεις των μελών. - Δεύτερος σε σταυρούς ο Σ. Σκιαδόπουλος και τρίτος ο Γ. Δημουλής. - Ψήφισαν 256.

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στα γραφεία του ΝΑΟΚ, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, μετά πάμπολλα, που είχαν συμβεί το περασμένο διάστημα (διοικητικές κόντρες, ανακοινώσεις εκατέρωθεν κτλ)

Διαβάστε περισσότερα »

Πάνος Παναγιωτόπουλος: "Περηφάνια και τόνωση αισιοδοξίας οι επιτυχίες σας"

Posted: 05 Sep 2013 07:31 AM PDT

Τον υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης οι πέντε παγκόσμιοι πρωταθλητές της Κορέας συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά και τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς Χ.Βλασταρίδη και Τ.Παλαιοπάνο.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος όπως και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός που ήταν παρών συνεχάρησαν τους χρυσούς παγκόσμιους πρωταθλητές Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο καθώς και την ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου για τις επιτυχίες τους στην Κορέα αλλά και στις άλλες μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα »

Διασυλλογικοί και πάλι - Προκηρύξεις Ν.Ο.Ι., Ν.Ε.Κ., Ν.Α.Ο.Σαλ. και Ν.Ο.Θ.

Posted: 04 Sep 2013 11:39 PM PDT


Μετά από το διάλειμμα του καλοκαιριού ξεκινούν και πάλι οι διασυλλογικοί αγώνες με πρώτους των Ιωαννίνων που ξανακάνει αγώνες μετά από αρκετό καιρό. Οι αγώνες του Ν.Ο.Ιωαννίνων θα γίνουν την επόμενη Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μόνο οι κατηγορίες αρχαρίων.
Προκήρυξη Διασυλλογικών αγώνων Ν.Ο.Ι.
Στις 22 Σεπτεμβρίου έχουν προκηρύξει αγώνες η Ν.Ε.Καστοριάς με την ονομασία "Σπύρος Μουτσιάδης" και ο Ν.Α.Ο.Σαλαμίνας τα "Σαλαμίνια 2013".
Προκήρυξη Διασυλλογικών αγώνων Ν.Ε.Κ.
Προκήρυξη Διασυλλογικών αγώνων Ν.Α.Ο.Σαλ.
Τέλος, στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2013, ο Ν.Ο.Θεσσαλονίκης διοργανώνει τους 21ους διεθνείς αγώνες με την ονομασία "Ρεγκάτα Μ.Αλεξάνδρου".
Προκήρυξη Διασυλλογικών αγώνων Ν.Ο.Θ..