Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Τζιάνι Ποστιλιόνε: "Υψηλό κίνητρο ενόψει Ρίο"

Posted: 03 Sep 2013 11:17 AM PDT



Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των τεσσάρων ελληνικών πληρωμάτων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας εμφανίστηκε ο τεχνικός σύμβουλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε.

Ο Ιταλός εκλέκτορας που παρέμεινε για προσωπικούς λόγους στην ασιατική χώρα τόνισε ότι η ομάδα έχει πολύ υψηλό κίνητρο λόγω των ολυμπιακών αγώνων του 2016 ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες κι άλλοι κωπηλάτες ώστε η ελληνική κωπηλασία να παρουσιαστεί ισχυρή σε τρία χρόνια στη Βραζιλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Διαβάστε περισσότερα »

Κωπηλασία: Ταξίδι 2.500 χρόνων

Posted: 03 Sep 2013 10:54 AM PDT

Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ έχει κριθεί, εκ των αποτελεσμάτων, σε συνολική μορφή ως το άθλημα με την ποιοτικά καλύτερη και πιο αποδοτική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Δικαιολογημένα προκαλούν ανησυχία τριγμοί στην περαιτέρω λειτουργία του. Χαρμόσυνο γεγονός η εξέλιξη της νέας πρωταθλήτριας του σκιφ Κατερίνας Νικολαΐδου. Γενικά μεγάλη προσφορά στο άθλημα της περιφέρειας. Αυτή τη φορά από την Πιερία. Κορυφαία γεγονότα του 2013, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ν. Κορέα, καθώς και το
Διαβάστε περισσότερα »

Παναγιώτης Μαγδανής: "Είμαι χαρούμενος από την υποδοχή και την ανάπτυξη της κωπηλασίας στην Λήμνο"

Posted: 03 Sep 2013 12:30 AM PDT


Οι αποκλειστικές δηλώσεις στο allaspor για την νέα σεζόν ξεκινούν από το άθλημα της κωπηλασίας όπως δηλαδή άρχισαν και την προηγούμενη σεζόν (δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννη Καρρά σχετικά με τις επιτυχίες στους Μεσογειακούς).

Το allaspor έψαξε και βρήκε τον εκ των χρυσών παιδιών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Κορέα Παναγιώτη Μαγδανή. Ο αθλητής από την Λήμνο έκανε για μια ακόμα φορά περήφανο το νησί με την επιτυχία του στο Παγκόσμιο και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε για τα ελληνικά χρώματα.
Διαβάστε περισσότερα »