Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Στον Υφυπουργό Αθλητισμού οι Παγκόσμιοι

Posted: 04 Sep 2013 07:30 AM PDT


Τους παγκόσμιους πρωταθλητές της Κορέας θα δεχθεί το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός.

Ο Πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού εξέφρασε την επιθυμία του να συγχαρεί από κοντά τους πέντε μεταλλιούχους της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας στην συνάντηση που ορίστηκε για το πρωί της Πέμπτης στις 11:00 στο υπουργείο Παιδείας στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Παρόντες θα είναι οι τέσσερις του τετραπλού σκιφ ελ βαρών Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας, Παναγιώτης Μαγδανής και Σπύρος Γιάνναρος που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, η Κατερίνα Νικολαΐδου που κέρδισε το ασημένιο καθώς και οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης. Τους αθλητές και προπονητές θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς που είδε από κοντά την ελληνική ομάδα να κατακτά τα δυο μετάλλια στην Κορέα.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Υποδοχή της Κατερίνας Νικολαΐδου στον Ν.Ο.Κατερίνης

Posted: 04 Sep 2013 04:26 AM PDT

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά από ένα «μαγικό Καλοκαίρι» κατά το οποίο ανακηρύχτηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Χρυσή Μεσογειονίκης, Πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία Νέων και Αργυρή πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία γυναικών στο σκιφ ελαφρών βαρών, η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ολοκλήρωσε τις διεθνείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις και επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης 3/9 στην Κατερίνη όπου η Διοίκηση του Ν.Ο.ΚΑΤ., οι προπονητές και οι συναθλητές της, της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή με λουλούδια, γλυκά και πολλές ευχές για υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Η Κατερίνα Νικολαΐδου αφού ευχαρίστησε όλους για την υποδοχή και τις ευχές τους, παρότρυνε τους νεαρούς συναθλητές της να συνεχίσουν να προπονούνται με επιμονή, να αγαπούν αυτό που κάνουν, να θέσουν ψηλούς στόχους και να προσπαθήσουν να τους πετύχουν.

Η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα μεταβεί την Πέμπτη 5/9 στην Αθήνα όπου μαζί με το πλήρωμα του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών (1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) θα τους δεχτεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Η ελληνική παρουσία στην Παγκόσμια Ρεγκάτα Παλαιμάχων

Posted: 04 Sep 2013 04:26 AM PDT

Τρεις αθλητές από δύο σωματεία θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά κουπιά στην Παγκόσμια Ρεγκάτα Παλαιμάχων που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2013 στη λίμνη Βαρέζε της Ιταλίας.
Πρόκειται για τους Παναγιώτη Κοκκαλίδη, Μαγνή Ιωάννη και Ματζαβινάτο Ευάγγελο και οι όμιλοι με τα χρώματα των οποίων θα αγωνιστούν είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και ο Όμιλος Ερετών.
Οι Έλληνες αθλητές θα πάρουν μέρος στα εξής 6 αγωνίσματα:
Παναγιώτης Κοκκαλίδης, Ιωάννης Μαγνής (Ι.Ο.Θ.) στο διπλό σκιφ Β (36 ετών και άνω)
Ευάγγελος Μαντζαβινάτος (Ο.Ε.) σκιφ Α (27 και άνω)
Ευάγγελος Μαντζαβινάτος (Ο.Ε.) σκιφ Β (36 και άνω)
Ιωάννης Μαγνής (Ι.Ο.Θ.) σκιφ Β (36 και άνω)
Παναγιώτης Κοκκαλίδης (Ο.Ε.) σκιφ Β (36 και άνω)
Ευάγγελος Μαντζαβινάτος, Παναγιώτης Κοκκαλίδης (Ο.Ε.) διπλό σκιφ Α (27 και άνω)

Διαβάστε περισσότερα »

Ρεκόρ συμμετοχών στη παγκόσμια ρεγκάτα παλαιμάχων.

Posted: 04 Sep 2013 04:26 AM PDT


Provincia di VareseΗ παγκόσμια ρεγκάτα παλαιμάχων επίκειται να ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2013 στο Βαρέζε (Varese) της Ιταλία με ρεκόρ συμμετοχών 3.355 αθλητών.

Οι αθλητές αγωνίζονται για τα σωματεία τους και προέρχονται από 633 σωματεία από 454 πόλεις, 40 συνολικά χωρών. Η Ιταλία στέλνει τη μεγαλύτερη ομάδα με 731 κωπηλάτες. Ακολουθεί η Γερμανία με 657 και η Μ. Βρετανία που έχει 474 κωπηλάτες. Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός των αθλητών είναι από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Όσον αφορά τα σωματεία, το Dynamo Moscow Rowing Club έχει το μεγαλύτερο αριθμό αγωνιστών, με 98 αθλητές να ταξιδεύουν από τη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα »