Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (ΠΠΚ Ε-Ν): Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας

Posted: 06 Aug 2013 08:34 PM PDT


Ξεκινά σήμερα στο Τρακάι της Λιθουανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, με τη συμμετοχή έξι ελληνικών πληρωμάτων.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και το πρόγραμμα των προκριματικών, έχουν ως εξής:
Στις 15:30 η δίκωπος άνευ νεανίδων με τις Κουκλοτίδου Δήμητρα, Κολτσίδα Ξανθή. Οι τρεις πρώτες θέσεις οδηγούν στον ημιτελικό.
JW2- (35) Heat 2 AUT BLR GRE ESP MDA 1-3->SA/B, 4..->R
Στις 15:48 η τετράκωπος άνευ εφήβων με τους Αθανασίου Χάρη, Μητρομάρα Χρήστο, Κακούρη Νίκο και Καραμήτρο Θωμά. Οι δύο πρώτες θέσεις στον ημιτελικό.
JM4- (39) Heat 2 CHN ITA ROU GRE CZE FRA 1-2->SA/B, 3..->R
Στις 16:36 η δίκωπος άνευ εφήβων με τους Παπασακελλαρίου Γεώργιο, Κουσκουρίδα Μιχάλη. Οι τέσσερεις πρώτες θέσεις στον προημιτελικό.
JM2- (36) Heat 3 UZB GRE DEN GIB TUR MDA 1-4->Q, 5..->R
Στις 17:12 το διπλό σκιφ νεανίδων με την Ζέρβα Κατερίνα και την Αγγελοπούλου Αθηνά Μαρία. Μόνο η πρώτη θέση στον ημιτελικό.
JW2x (37) Heat 4 UZB GER CRO IRL MDA GRE 1->SA/B, 2..->R
Στις 17:54 το τετραπλό σκιφ εφήβων με τους Πέτρου Ιωάννη, Πετρίδη Αριστείδη, Αϊβατζίδη Ιωάννη και Βαγενά Κωνσταντίνο. Και εδώ η πρώτη θέση προκρίνεται απευθείας στον ημιτελικό.
JM4x (41) Heat 2 AUT ITA GRE IRL CHN CZE 1->SA/B, 2..->R
Τέλος, στις 18:36 το σκιφ εφήβων με τον Παπατσίμπα Μιχάλη. Οι τρεις πρώτοι στον προημιτελικό.
JM1x (34) Heat 5 GRE ARM CRO GEO CUB JPN 1-3->Q, 4..->R
Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα!
Την εξέλιξη των αγώνων μπορείτε να την παρακολουθείτε εδώ: greekrowers/live-tracker

Διοίκηση ΝΑΟΚ: Εκλογές, ότι κι αν γίνει με τα ασφαλιστικά μέτρα!

Posted: 05 Aug 2013 11:30 PM PDT

Αρθρογράφος: ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Η διοίκηση Γαβαλά γνωστοποίησε πως τέσσερα μέλη του ΔΣ κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα & ακυρωτική αγωγή για τις αποφάσεις τις τελευταίας ΓΣ - Στελέχη της διοίκησης, ωστόσο, ξεκαθαρίζουν, πως εκλογές θα γίνουν είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Στις 31 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα στον Όμιλο, με την πλειοψήφια, να ορίζει εκλογές στις 19 Αυγούστου, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΝΑΟΚ.

Επιπλέον, όμως, σε αυτήν, γνωστοποιείται, πως τέσσερα μέλη της «Κίνησης των 8», οι κ.κ. Μίχας, Βραχλιώτης, Τσατσόπουλος και Μάζης, προχώρησαν σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ακυρωτική αγωγή (σ.σ. εκδικάζονται τη Δευτέρα) για τις αποφάσεις τις συνέλευσης της 31ης Ιουλίου.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν φαίνεται να πτοεί την ομάδα Γαβαλά. Μιας κι όπως τονίζουν μέλη της στο Corfupress.com, οι εκλογές θα γίνουν ότι κι αν... βγάλουν τα ασφαλιστικά μέτρα που ασκήθηκαν...

«Εκλογές ανεξαρτήτως ασφαλιστικών. Θα γίνει νέα εκλογοαπολογιστική και παράλληλα εκλογές», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όπερ σημαίνει, πως σε περίπτωση που η αίτηση ασφαλιστικών γίνει αποδεκτή από τη δικαιοσύνη, τότε, η διοίκηση Γαβαλά θα συγκαλέσει εκ νέου εκλογοαπολογιστική ΓΣ (σύμφωνα με πληροφορίες για τις 19/8), με τις εκλογές να γίνονται την ίδια ημέρα.
Φυσικά, σε διαφορετική περίπτωση, οι αρχαιρεσίες θα γίνουν κανονικά, στις 19 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης Γαβαλά
Προς μεγάλη λύπη και απογοήτευση μας, ειδοποιηθήκαμε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας την Παρασκευή 02-08-2013 ότι τα εξής τέσσερα μέλη του ΔΣ του ΝΑΟΚ και συγκεκριμένα οι κύριοι Σπυρίδων Μίχας, Ευάγγελος Βραχλιώτης, Δημήτριος- Ιωάννης Τσατσόπουλος, και Νικόλαος Μάζης άσκησαν κατά του ΝΑΟΚ αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ακυρωτική αγωγή για τις αποφάσεις της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του ΝΑΟΚ την 31-07-2013, ανάμεσα στις οποίες και τη διενέργεια εκλογών την 19-08-2013 για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής, που έλαβε η Γενική Συνέλευση ως υπέρτατο Όργανο, προκειμένου να λυθεί το αδιέξοδο που οι ίδιοι προκάλεσαν και δημιούργησαν στη λειτουργία και την πλήρως επιτυχημένη κατά τα άλλα πορεία του Ομίλου.

Αναλαμβάνοντας την ανωτέρω πρωτοβουλία τα 4 αυτά μέλη, που αποτελούν σαφώς μία μικρή μειοψηφία του ΔΣ, ανέλαβαν ταυτόχρονα και το ηθικό βάρος να αμαυρώσουν την ιστορία, τη φήμη, το κύρος και την έξοθεν καλή μαρτυρία του σωματείου αλλά και κατάφεραν να γραφτούν τα ονόματα τους με μελανά γράμματα στο ιστορικό του ομίλου, αφού ποτέ μέχρι σήμερα από συστάσεώς του κατά το έτος 1935 ο ΝΑΟΚ δεν έχει λάβει δικαστικά μέτρα εναντίον του και δεν έχει ποτέ μπει σε δικαστικές διενέξεις, πόσο μάλλον από μέλη του ίδιου του Διοικητικού του Συμβουλίου! Σημειωτέον ότι ο πρώτος ενάγων είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΝΑΟΚ ενώ ο τρίτος και τέταρτος των εναγόντων αυτοί που διατέλεσαν ταμίες επί θητείας του κυρίου Μίχα. 

Με το παρόν ενημερώνουμε, όπως έχουμε υποχρέωση αφού είμαστε θιασώτες της πλήρους διαφάνειας, τα μέλη, τους γονείς και τους αθλητές καθώς και την κερκυραϊκή κοινωνία για την εξέλιξη αυτή, προκειμένου να αντιληφθούν πλέον ποιοι μάχονται επ' ωφελεία και ποιοι λειτουργούν επιζήμια για τον Όμιλο βάζοντας τροχοπέδη στην επιτυχημένη πορεία του.

Συνεπείς και αφοσιωμένοι στο έργο και το καθήκον που μας τίμησαν τα μέλη του ΝΑΟΚ και αναλάβαμε ως διοίκηση , θα αντιμετωπίσουμε μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου και αυτόν τον σκόπελο και θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα, το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία και την πολυσήμαντη ιστορία του ΝΑΟΚ προς απογοήτευση όσων καιροσκοπούν και εποφθαλμιούν για άγνωστες και ξένες προς εμάς σκοπιμότητες και συμφέροντα, το μέλλον του Ομίλου.