Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Π.Π.Κ. Α-Γ 2013: Απευθείας στον τελικό το τετραπλό

Posted: 25 Aug 2013 08:46 PM PDT

Δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Α-Γ στο Τσιουνγιού της Κορέας και ήταν η σειρά του τετραπλού ανδρών ελ.β. να αγωνιστεί στον προκριματικό. Οι Γιώργος Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας πέτυχαν το στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από την πρώτη θέση και πέρασαν στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Παρασκευή στις 10:18 (Ω.Ε.).
Από τον άλλο προκριματικό πέρασαν οι Ιταλοί, ενώ τα υπόλοιπα πληρώματα θα διεκδικήσουν την πρόκριση από τους επαναληπτικούς της Τετάρτης.
Διαβάστε περισσότερα »

Ν.Ο.Κατερίνης: Η Νικολαΐδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας με στόχο μια ακόμη διάκριση

Posted: 25 Aug 2013 10:43 AM PDT


      Το «θερμό» φετινό Καλοκαίρι συνεχίζεται για την Κατερίνα Νικολαΐδου που βρίσκεται από τις 13 Αυγούστου στην πόλη Τσουνγιού της Ν.Κορέας συμμετέχοντας με 5 συναθλητές της με τα χρώματα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα ολοκληρωθεί 1 Σεπτεμβρίου.
     Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που έχει το αήττητο σε όλες τις κορυφαίες Διεθνείς διοργανώσεις φέτος, κατακτώντας μέσα σε δύο μήνες την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στους Μεσογειακούς Αγώνες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, θα προσπαθήσει να φέρει ακόμη μια μεγάλη διάκριση στην Πιερία.
   
Διαβάστε περισσότερα »