Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


ΝΑΟΚ: Απόφαση εκλογών, μετά το αίτημα των 217!

Posted: 13 Aug 2013 08:23 PM PDT



Σε Γενική Συνέλευση, με μοναδική θέμα τη δρομολόγηση αρχαιρεσιών (εκλογών), καλεί, με επίσημη ανακοίνωσή - πρόσκλησή του η διοίκηση του ΝΑΟΚ, τα μέλη του!
Η Συνέλευση ορίστηκε για τη μεθεπόμενη Παρασκευή, 23 Αυγούστου, το απόγευμα (17.00), στα γραφεία του ΝΑΟΚ και, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση (με την υπογραφή του προέδρου του Ομίλου, Τηλέμαχου Γαβαλά και της Γεν. Γραμματέως, Παυλίνας Τσουμάνη), η εξέλιξη λαμβάνει χώρα «κατόπιν (σ.σ. προ τετραημέρου) αιτήματος 217 μελών του ΝΑΟΚ (με αριθμ. Πρωτ. 2709/ 09/08/2013) για σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης». Με μοναδικό θέμα το προκείμενο και το οποίο, η νυν Διοίκηση «όπως ήταν υποχρεωμένη από το καταστατικό, τον αστικό κώδικα και τη σχετική νομοθεσία, εισάκουσε και έκανε αποδεκτό», με απόφαση που εξέλαβε τη Δευτέρα (12/8).
Να σημειωθεί ότι, καταπώς διευκρινίζεται, σε περίπτωση μη ύπαρξης της απαιτούμενης απαρτίας, θα ακολουθήσει επαναληπτική συνέλευση, την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο, δύο ώρες αργότερα (19.00).

Στη Κορέα η Εθνική Ανδρων-Γυναικών

Posted: 13 Aug 2013 08:12 AM PDT



Στην Κορέα βρίσκεται από την Τρίτη (13/8) η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το οποίο ξεκινάει στην πόλη Τσουνγιού στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την 1η Σεπτεμβρίου.

Έξι αθλητές και τρεις προπονητές αποτελούν την αποστολή που αναχώρησε τη Δευτέρα, αρκετές ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, προκειμένου να εξοικειωθεί με τις συνθήκες που επικρατούν στην κορεατική πόλη.

Πρόκειται για τους Λευτέρη Κόνσολα, Γιώργο Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδανή, Νίκο Αφεντούλη, Σπύρο Γιάνναρο και την Κατερίνα Νικολαϊδου που έχει το απόλυτο φέτος κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις (Ευρωπαϊκό, Μεσογειακούς, Παγκόσμιο Νέων Γυναικών).

Τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος οι Έλληνες κωπηλάτες είναι: Τετραπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών, διπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών, σκιφ ελ βαρών ανδρών και γυναικών.

Μαζί τους ο τεχνικός Σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης.

Την ερχόμενη Κυριακή θα μεταβεί στην Κορέα ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Χρηστογιάννης ενώ στις 22/8 θα ταξιδέψουν και ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς συνοδευόμενος από την υπεύθυνη διοικητικών υπηρεσιών της ΕΚΟΦΝΣ Λιά Τρίκα προκειμένου να συμμετάσχει και στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας στις 2/9 που θα αναδείξει νέο πρόεδρο αφού αποχωρεί ο Ντένις Όσβαλντ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος τόνισε κατά την αναχώρηση:
«Ελπίζω κι αυτή η διοργάνωση να εξελιχθεί όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 που ήταν και πάλι σε ανατολική χώρα στην Ιαπωνία και αποτέλεσε την απαρχή για τις μεγάλες επιτυχίες που ήρθαν στη συνέχεια. Εύχομαι τα μηνύματα να είναι και πάλι όπως τότε ελπιδοφόρα για τη νέα γενιά για τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι στιγμής σε όλους τους αγώνες που έχουν λάβει μέρος οι αθλητές μας τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ ενθαρρυντικά για όλη την ομάδα , οι στόχοι σε πολύ μεγάλο βαθμό επιτεύχθηκαν . Για κάποια παιδιά αυτό το παγκόσμιο είναι κριτήριο για τα επόμενα χρόνια και για κάποια άλλα να πιστοποιήσουν την ανοδική πορεία που έχουν αυτή τη στιγμή. Κι εμείς όπως και πολλές άλλες χώρες κατεβαίνουν με νέες ομάδες και σίγουρα περιμένουμε να δούμε πολλά για τα επόμενα τρία χρόνια με απώτερο σκοπό τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Όλα πήγαν πολύ καλά ως τώρα , η προετοιμασία, η υγεία τους ενώ και οι στόχοι είναι να βρεθούν όσο πιο ψηλά γίνεται ακόμη και στο βάθρο»


Από την πλευρά του ο Χρόνης Βλασταρίδης δήλωσε: 
«Η ομάδα ναι μεν είναι καινούργια, μην ξεχνάμε όμως ότι ανάμεσά τους υπάρχουν δυο αθλητές που μετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά συμμετείχαν σε άλλους μεγάλους αγώνες, έτσι έχουν την εμπειρία και πιστεύω ότι σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πάμε αρκετά καλά. Η προετοιμασία πήγε καλά, ήταν βέβαια αρκετά κουραστική καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα αλλά και της προετοιμασίας στην Καστοριά στο τέλος, όμως πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν κι εμάς και τα παιδιά. Προβλέψεις δεν κάνω ποτέ. Όμως είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι αν δεν έχουμε προβλήματα θα πάμε πάρα πολύ καλά»
Πηγή: www.kopilasia.gr

Θερμή υποδοχή απ’ το Ν.Ο.Ι. για τους νεαρούς πρωταθλητές του

Posted: 13 Aug 2013 02:21 AM PDT

Θερμή υποδοχή απ' το Ν.Ο.Ι. για τους νεαρούς πρωταθλητές του


Με μια ανοιχτή αγκαλιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων υποδέχθηκε τους νεαρούς πρωταθλητές του, που με τις εμφανίσεις τους ξεχώρισαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στο Τρακάι της Λιθουανίας, βάζοντας μία πολύ ελπιδοφόρα υποθήκη για το μέλλον.
 Από τους τρεις κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα με την Ελληνική Εθνική Ομάδα, στα Γιάννινα επέστρεψαν χθες η Κατερίνα Ζέρβα και ο Μιχάλης Παπατσίμπας. Τους υποδέχθηκαν στο Σταθμό του ΚΤΕΛ ο επικεφαλής τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου κ. Θύμιος Βλάχος και οι προπονητές Δημήτρης Δερέκας, Θωμάς Βαρδάκας και Ευγενία Μουτσίκα. Μαζί με τα λουλούδια που προσφέρθηκαν στα παιδιά, οι προπονητές συνεχάρησαν τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και τους μετέφεραν τις ευχές της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι. για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

"Μαθαίνω να Κολυμπώ με Ασφάλεια"

Posted: 12 Aug 2013 11:36 PM PDT

Έλληνες Ολυμπιονίκες του Υγρού Στίβου συμμετέχουν στην ενημερωτική εκστρατεία ¨Μαθαίνω να Κολυμπώ με Ασφάλεια" του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου. Δείτε το Τρέηλερ

Ο Αργυρός Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Δημήτρης Μούγιος συμμετέχει στην ενημερωτική εκστρατεία "Μαθαίνω να Κολυμπώ με Ασφάλεια" και δίνει την δική του συμβολή για Ασφαλή Κολύμβηση.

Η Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή συμμετέχει στην ενημερωτική εκστρατεία "Μαθαίνω να Κολυμπώ με Ασφάλεια" και δίνει την δική της συμβουλή για Ασφαλή Κολύμβηση.