Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Παγκόσμιο Εφήβων: Απευθείας ημιτελικά το διπλό των νεανίδων

Posted: 07 Aug 2014 01:29 PM PDT

Η πρώτη πρόκριση ελληνικού πληρώματος στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων στο Αμβούργο είναι γεγονός. Κατά την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης το διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Κατερίνα Ζέρβα και Αθηνά Αγγελοπούλου πήρε την 1η θέση στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκαν και πέρασαν απευθείας στα 12 καλύτερα πληρώματα του κόσμου.

Τα άλλα δυο πληρώματα μας που αγωνίστηκαν το πρωί της Πέμπτης θα συνεχίσουν στους επαναληπτικούς για μια ακόμη ευκαιρία πρόκρισης στους ημιτελικούς.

Ο λόγος για την δίκωπο άνευ των νεανίδων με τις Δήμητρα Κουκλοτίδου-Παρασκευή Γιάννου που τερμάτισαν 3ες στη σειρά τους και την τετράκωπο άνευ των εφήβων με τους Χάρη Αθανασίου-Κων. Λεμονα-Γιώργο Παπασακελλαρίου-Νίκο Βλάχο που πήραν την 4η θέση στη σειρά τους.

Για την Παρασκευή 8 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί όλοι οι προημιτελικοί και οι επαναληπτικοί όπου μετέχουν τα πέντε από τα έξι ελληνικά πληρώματα ενώ το διπλό σκιφ των κοριτσιών θα αγωνιστεί το Σάββατο στον ημιτελικό.
Πηγή: www.kopilasia.gr

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

Posted: 07 Aug 2014 01:29 PM PDT

Στο Αμβούργο της Γερμανίας βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο 2 Αυγούστου οι πρωταθλητές κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος όπου αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που ξεκίνησε στις 6 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου.
Οι δύο κατερινιώτες κωπηλάτες αγωνίζονται στη δίκωπο εφήβων και αποτελούν ένα από τα 6 πληρώματα με τα οποία συμμετέχει η χώρα μας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που συγκεντρώνει εφέτος συμμετοχές από 57 κράτη με 730 αθλητές.
Το πλήρωμα των Καραμήτρου και Κακούρη ήταν αυτό που άνοιξε την αυλαία για την Ελληνική ομάδα την Τετάρτη και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο αφού με την δεύτερη θέση στον προκριματικό πέρασαν απευθείας στα 24 καλύτερα πληρώματα του αγωνίσματός τους με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο από όλες τις προκριματικές σειρές (7:09). Η προσπάθειά τους θα συνεχιστεί την Παρασκευή όπου στις 11:30 θα αγωνιστούν για μία θέση στη δωδεκάδα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από τη συμμετοχή των δύο αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Αυγούστου στο Nanjing  της Κίνας.

Π.Π.Κ. Ε-Ν 2014: Αποτελέσματα 2ης ημέρας

Posted: 07 Aug 2014 03:30 AM PDT

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το Παγκόσμιο Εφήβων-Νεανίδων και τα αποτελέσματα των ελληνικών πληρωμάτων ήταν τα εξής:
α) Δίκωπος άνευ νεανίδων με τις Κουκλοτίδου Δήμητρα και Γιάννου Παρασκευή, τρίτες στη σειρά τους και θα έχουν άλλη μια ευκαιρία για είσοδο στον τελικό Α μέσα από επαναληπτικό.

β) Τετράκωπος άνευ εφήβων με τους Χάρη Αθανασίου, Κωνσταντίνο Λεμονά, Γιώργο Παπασακελλαρίου και Νίκο Βλάχο, τέταρτη και συνέχεια στον επαναληπτικό.

γ) Διπλό σκιφ νεανίδων με τις Αθηνά Αγγελοπούλου και Κατερίνα Ζέρβα, πρώτο και απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό.


Π.Π.Κ. Ε-Ν 2014: Το πρόγραμμα των ελληνικών πληρωμάτων (ημέρα 2η)

Posted: 06 Aug 2014 11:24 PM PDT


Μετά τις εύκολες προκρίσεις στους προημιτελικούς των τριών πληρωμάτων μας εχθές, πρώτη ημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, σήμερα μπαίνουν στη μάχη των προκρίσεων τα υπόλοιπα τρία πληρώματα που είναι:
α) η δίκωπος νεανίδων με τις Κουκλοτίδου Δήμητρα και Γιάννου Παρασκευή, και αγωνίζονται στις 11:12 με στόχο την πρώτη θέση στη σειρά τους που εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στο τελικό. Αν δεν το καταφέρουν θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία από τον επαναληπτικό.
11:12 JW2- (35) Heat 2 UKR CHI GRE CHN CRO ROU 1->FA, 2..->R
β) Η τετράκωπος εφήβων με τους Χάρη Αθανασίου, Κωνσταντίνο Λεμονά, Γιώργο Παπασακελλαρίου και Νίκο Βλάχο, στις 11:26. Εδώ οι δύο πρώτες θέσεις οδηγούν στον ημιτελικό και οι υπόλοιπες στον επαναληπτικό.
11:26 JM4- (39) Heat 2 BUL GRE GER ESP DEN CHN 1-2->SA/B, 3..->R
γ) Το διπλό σκιφ νεανίδων με τις Αθηνά Αγγελοπούλου και Κατερίνα Ζέρβα, στις 12:32. Το πρώτο πλήρωμα απευθείας στον ημιτελικό, τα υπόλοιπα στον επαναληπτικό.
12:32 JW2x (37) Heat 2 NOR USA GRE RUS MDA ZIM 1->SA/B, 2..->R

Ο "Greek Rowers" θα σας κρατά ενήμερους για την εξέλιξη των ελληνικών συμμετοχών, ενώ στη σελίδα του "Ζωντανά η εξέλιξη των αγώνων" μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη όλων των αγώνων.