Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Learning from the best - Gianni Postiglione (Rowing Coach)

Posted: 28 Aug 2014 08:03 PM PDT

Listen to Gianni Postiglione, one of the world's best rowing coaches explaining coaching strategy and some of the most common technique errors.

Π.Π.Κ. Α.-Γ. 2014: Δείτε ξανά τους ημιτελικούς των LW1X και M4-

Posted: 28 Aug 2014 11:44 AM PDT


Παγκόσμιο πρωτάθλημα Α-Γ: Διπλή πρόκριση στους τελικούς

Posted: 28 Aug 2014 11:44 AM PDT

Την παρουσία της σε δυο ακόμη μεγάλους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που συνεχίζεται στο Άμστερνταμ εξασφάλισαν τα ελληνικά κουπιά κατά την σημερινή 5 ημέρα της διοργάνωσης. Έτσι η Ελλάδα θα πάρει μέρος σε συνολικά τρεις τελικούς στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Αυγούστου και θα μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ Sports.

Την τιμητική της είχε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης η Κατερίνα Νικολαΐδου που στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών πήρε την 2ηθέση και σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της
Διαβάστε περισσότερα »

Όλοι οι τελικοί του Παγκοσμίου στη ΝΕΡΙΤ Sports

Posted: 28 Aug 2014 08:29 AM PDT



Όλους τους τελικούς, ανάμεσα στους οποίους και των ελληνικών πληρωμάτων, που θα διεξαχθούν τις τρεις τελευταίες ημέρες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση από το Άμστερνταμ η ΝΕΡΙΤ από την συχνότητα Sports.
Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή όπου δυο ελληνικά πληρώματα αγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο, στις 18:00 ώρα Ελλάδας η Κατερίνα Νικολαΐδου (σκιφ ελ βαρών) και στις 18:15 οι Λ.Κόνσολας-Γ.Κόνσολας-Σ.Γιάνναρος-Π.Μαγδανής (τετραπλό σκιφ ελ βαρών) η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 ώρες Ελλάδας.
Το Σάββατο η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των μεγάλων τελικών της ημέρας ανάμεσα στους οποίους και αυτός της τετρακώπου άνευ των ανδρών όπου μετέχει το ελληνικό πλήρωμα με τους Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλα-Γ.Τσίλη –Δ.Αγγελόπουλο στις 15:33 ενώ η μετάδοση θα ολοκληρωθεί στις 16:15.
Τέλος την Κυριακή όπου δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί στις 15:45 με τον μεγάλο τελικό των οκτακώπων των τελευταίο του φετινού Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ώρες ισχύουν όσο οι διοργανωτές δεν κάνουν κάποια αλλαγή . Σε περίπτωση αλλαγής θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Π.Π.Κ. Α.-Γ.. 2014: Στον τελικό και η τετράκωπος ανδρών

Posted: 28 Aug 2014 07:07 AM PDT

Μετά από συγκλονιστικό αγώνα κουπιά-κουπιά, η τεράκωπος άνευ ανδρών με τους Τσίλη, Αγγελόπουλο, Τζιάλλα και Χρήστου, πέρασε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η ελληνική βάρκα τερμάτισε δεύτερη πίσω από τους Αυστραλούς και μπροστά από τους Ολλανδούς. Πολύ κοντά, στην τέταρτη θέση, ήταν η Σερβία.

Π.Π.Κ. Α.-Γ. 2014: Στον τελικό η Κατερίνα Νικολαΐδου

Posted: 28 Aug 2014 06:14 AM PDT

Στον τελικό του σκιφ γυναικών ελ.β. του Παγκοσμίου πρωταθλήματος προκρίθηκε πριν από λίγο η Κατερίνα Νικολαΐδου, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ημιτελικού. Πρώτη ήταν η Αμερικανίδα Kathleen Bertko και τρίτη η Κινέζα Shuai Guo. 
 

Ο Ν.Ο.Ι. με 12 νεαρούς αθλητές στις προκρίσεις για το Βαλκανικό

Posted: 28 Aug 2014 03:48 AM PDT

Αγώνες για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξάγει η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) το ερχόμενο Σάββατο στην λίμνη της Καστοριάς.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα συμμετέχει στις δοκιμές με ομάδα 12 νεαρών αθλητών, αρκετοί εκ των οποίων διακρίθηκαν αυτό το καλοκαίρι σε διεθνείς αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, το «εισιτήριο» για την Βαλκανιάδα θα διεκδικήσουν στην Καστοριά  οι: Αφροδίτη ΣιόλουΒασιλική Κοζανίτηκαι Παρασκευή ΠαίδαρουΠετρούλα Τσιάβου στο αγώνισμα του διπλού Σκιφ Κορασίδων, η Κατερίνα Ζέρβαστο διπλό Σκιφ Νεανίδων μαζί με την Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), οι Νίκος Βλάχος - Κων/νος Μάντζιος – Χάρης Αθανασίου (ΝΟΘ) – Γιώργος Παπασακελλαρίου (ΟΕΑ – ΝΑΒ) στην Τετράκωπο των Εφήβων, οι Στέφανος Ντούσκος – Ιωάννης Πέτρου (ΙΟΘ) και οι Σπύρος ΑντώνηςΚων/νος ΒαρδάκαςΒασίλης ΝάσιοςΧρήστος Παπαδημητρίου στην Τετράκωπο Παίδων.
Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί μέσα στον Σεπτέμβριο στην Βοσνία.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Π.Π.Κ. Α.-Γ. 2014: Στον τελικό Γ η δίκωπος ανδρών και το ελαφρύ διπλό γυναικών

Posted: 28 Aug 2014 03:39 AM PDT



Στους Γ΄ τελικούς όπου θα διεκδικήσουν μια θέση από 13-18 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών προκρίθηκαν το πρωί της Πέμπτης η δίκωπος άνευ των ανδρών και το διπλό σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών.
Πιο συγκεκριμένα οι Απόστολος Λαμπρίδης και Κωνσταντίνος Χρηστομάνος πήραν την 2η θέση στον ημιτελικό Γ/Δ ενώ όπως και οι Αμαλία Τσιάβου Μαρία Πέργουλη στον αντίστοιχο ημιτελικό του διπλού ελ βαρών.
Αντίθετα το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Νίκο Αφεντούλη και Παναγιώτη Μαγδανή δεν αγωνίστηκε μετά από απόφαση του προπονητικού τιμ

Σε λίγο οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 5ης μέρας συνεχίζεται με δυο πολύ σημαντικές κούρσες για την Ελλάδα . Στις 15:55 ώρα Ελλάδας η Κατερίνα Νικολαΐδου θα πάρει μέρος στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών των γυναικών με στόχο την κατάκτηση της μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής και στις 16:51 ώρα Ελλάδας θα έρθει η σειρά της τετρακώπου άνευ με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο να προσπαθήσουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τριάδα για να περάσουν κι αυτοί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.