Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Με έξι πληρώματα στο Παγκόσμιο Εφήβων

Posted: 04 Aug 2014 08:35 AM PDT

Με 13 αθλητές κι αθλήτριες που απαρτίζουν 6 πληρώματα θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων που ξεκινάει στις 6 Αυγούστου .

Ο λόγος για τους: Νίκο Κακούρη-Θωμά Καραμήτρο (φωτο) (δίκωπος άνευ), Γιάννη Πέτρου-Στέφανο Ντούσκο (διπλό σκιφ), Χάρη Αθανασίου-Κων. Λεμονα-Γιώργο Παπασακελλαρίου-Νίκο Βλάχο (τετράκωπο άνευ), Σοφία Ασουμανάκη (σκιφ), Δήμητρα Κουκλοτίδου-Παρασκευή Γιάννου (δίκωπος), Κατερίνα Ζέρβα-Αθηνά Αγγελοπούλου (διπλό σκιφ).

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αμβούργου θα αποτελέσει και το τελικό τεστ προετοιμασίας για τρία μέλη της ομάδας μας και συγκεκριμένα τους Νίκο Κακούρη-Θωμά Καραμήτρο και την Αθηνά Αγγελοπούλου ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων Νεότητας που θα διεξαχθούν στα τέλη του μήνα στο Νανζίν της Κίνας.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων θα λάβουν μέρος συνολικά 730 αθλητές από 57 κράτη με τις Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες να διαθέτουν τις μεγαλύτερες αποστολές με 49 αθλητές η κάθε μια.

Την ελληνική ομάδα συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και οι δυο σωματειακοί προπονητές Βασίλης Χασιώτης και Αλέξανδρος Γκόγκας. Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος της Κωπηλατικής ομοσπονδίας και έφορος Εθνικών ομάδων εφήβων Κώστας Νταλαμάγκας.
Πηγή: kopilasia.gr

Ο Ν.Ο.Ιωάννινων ευχαριστεί τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη

Posted: 04 Aug 2014 08:29 AM PDT

ΠΡΟΣ
Michael O Neill
Πρόεδρο Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε προς εσάς προσωπικά αλλά και προς το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ τις θερμές ευχαριστίες μας για την χορηγία προς το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων των κολάν που φόρεσαν οι αθλητές μας κατά τη διάρκεια των διήμερων αγώνων της β΄ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθησαν στην λίμνη των Ιωαννίνων.
Η στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλει ο Ν.Ο.Ι. σε μία εποχή πολύ δύσκολη τόσο για το ίδιο το σωματείο όσο και για τον αθλητισμό γενικότερα, είναι εξαιρετικά σημαντική και έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα ίδια τα Γιάννενα, στα οποία ο Όμιλός μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 60 χρόνια, έχοντας προσφέρει υπηρεσίες σε χιλιάδες Γιαννιωτόπουλα. Ιδιαίτερα δε, όταν αυτή προέρχεται από μία απ' τις σημαντικότερες επιχειρήσεις όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης, όπως είναι η ΔΩΔΩΝΗ.
Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά και προσδοκούμε σε συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον.
Περιμένουμε εσάς και τους συνεργάτες σας, όποτε κρίνετε σκόπιμο, για μια επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας

Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας


Σωτήρης Στάμος                                                                    Αναστάσιος Σκλιβανίτης

Τρεις νεαροί αθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Παγκ. Πρωτάθλημα Εφήβων

Posted: 04 Aug 2014 08:21 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις νεαροί αθλητές του Ν.Ο.Ι. στο Παγκ. Πρωτάθλημα Εφήβων
Ζέρβα, Βλάχος, Ντούσκος τρέχουν με τα ελληνικά χρώματα


Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, στο οποίο διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τρεις κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, άλλα τρία Γιαννιωτόπουλα από τη νέα και πολύ ελπιδοφόρα «φουρνιά» του Ν.Ο.Ι., θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους.
Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στα νερά του ποταμού Έλβα στο Αμβούργο από την ερχόμενη Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή, 10 Αυγούστου θα αγωνιστούν με τα ελληνική χρώματα η νεαρή πρωταθλήτρια Κατερίνα Ζέρβα στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων και οι πρωταθλητές Νίκος Βλάχος στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων και Στέφανος Ντούσκος στο Διπλό Σκιφ Εφήβων. Το Παγκ. Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει περισσότερους από 730 κωπηλάτες ηλικίας 18 ετών και κάτω από 57 χώρες, που θα αναμετρηθούν σε συνολικά 13 διαφορετικές κατηγορίες. Εκτός από τα τρία Γιαννιωτόπουλα στην αποστολή της ελληνικής Εθνικής Ομάδας περιλαμβάνονται άλλοι δέκα νεαροί αθλητές απ' όλη την Ελλάδα.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων