Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Δηλώσεις της Κατερίνας Νικολαϊδου στο allaspor

Posted: 06 Jul 2013 11:45 AM PDT



Τον φάκελο των πρόσφατων Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης είπαμε να ανοίξουμε για τελευταία φορά στο allaspor και τι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε από κάποιες δηλώσεις της χρυσής Μεσογειονίκη και πρωταθλήτριας Ευρώπης στην κωπηλασία Κατερίνας Νικολαϊδου. Για τις αποκλειστικές δηλώσεις στο allaspor της μεγάλης πρωταθλήτριας ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο της Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης για την πολύτιμη συνδρομή του.

Η Κατερίνα Νικολαϊδου δήλωσε πριν από λίγο αποκλειστικά στο allaspor: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τους αγώνες που έχω κάνει μέχρι τώρα. Αυτή τη στιγμή προετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελβετία και στόχος μου είναι να μπω στον τελικό και να πάρω μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση γίνεται".

Εμείς πάλι στο allaspor της ευχόμαστε ολόψυχα ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο.

Επιστροφή του Δαφνή στο παγκόσμιο στερέωμα!

Posted: 06 Jul 2013 11:34 AM PDT



Στο τελικό τεστ αξιολόγησης των αθλητών κωπηλασίας ενόψει των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Εφήβων - Νεανίδων και Νέων Under 23, που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά τη Δευτέρα 1/7/2013, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας συμμετείχε με τρεις αθλητές, τον Αλέξανδρο Δαφνή, τη Δήμητρα Μάμαλου και τη Σοφία Μουλίνου. Και μόνον ο Δαφνής πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου στο Λιντς.
Ο αθλητής του ΝΑΟΚ επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση, ύστερα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο, στο αγώνισμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου ανδρών, με συναθλητή τον Κωνσταντίνο Χρηστομάνο του ΝΟ Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ).
Σε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Ομίλου εύχεται στον σπουδαίο Κερκυραίο αθλητή καλή επιτυχία και να επιστρέψει υγιής στο νησί.

Πηγή: www.corfucorner.gr/