Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Τα ελληνικά πληρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Posted: 10 Jul 2013 11:49 AM PDT



Στη Λουκέρνη της Ελβετίας βρίσκεται η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας προκειμένου να λάβει μέρος στον 3ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται απο 12-14 Ιουλίου.
Την αποστολή αποτελούν επτά αθλητές κι αθλήτριες , κι όχι οκτώ όπως αρχικά είχαν δηλωθεί αφού η Κατερίνα Νικολαΐδου παρέμεινε τελικά στην Ελλάδα εξαιτίας μιας φλεγμονής που την ταλαιπωρεί στον αριστερό ώμο.

Αναλυτικά τα ελληνικά πληρώματα που θα αγωνιστούν στη Λουκέρνη είναι:

Σκιφ Ανδρών: Αγγελόπουλος Διονύσης
Σκιφ ελ βαρών Ανδρών: Μαγδανής Παναγιώτης
Σκιφ Γυναικών: Διαμάντη Ελένη
Διπλό σκιφ ελ βαρών Ανδρών: Κόνσολας Λευτέρης-Γιάνναρος Σπύρος
Δίκωπος Ανευ ελ Βαρών Ανδρών: Κόνσολας Γιώργος -Αφεντούλης Νίκος (φωτό)

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Ολυμπιονίκης και μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ Βασίλης Πολύμερος ενώ το προπονητικό τιμ αποτελούν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης.

Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή το πρωί με τα προκριματικά, το Σάββατο θα γίνουν οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί, και τέλος την Κυριακή οι μεγάλοι και μικροί τελικοί.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Στο Παγκ. Κύπελλο Κωπηλασίας θα αγωνιστεί η Ελένη Διαμάντη

Posted: 10 Jul 2013 02:14 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στο Παγκ. Κύπελλο Κωπηλασίας θα αγωνιστεί η Ελένη Διαμάντη
Μεγάλη η πρόκληση για την πρωταθλήτρια του Ν.Ο. Ιωαννίνων 

Μετά τους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Ελένη Διαμάντη ταξιδεύει στη Λουκέρνη της Ελβετίας με την Ελληνική Εθνική Ομάδα, προκειμένου να λάβει μέρος στον 3ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή ως την ερχόμενη Κυριακή.
Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια έχει δύσκολο έργο και σε αυτή τη διοργάνωση, αφού θα αγωνιστεί στο Σκιφ Γυναικών της βαριάς κατηγορίας, απέναντι σε μερικές από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου στην κατηγορία της. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για μια διάκριση.
Η Ελληνική αποστολή απαρτίζεται από οκτώ συνολικά επίλεκτους αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη Λουκέρνη ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 600 αθλητές κι αθλήτριες  από 43 χώρες!

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων