Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Με εννιά αθλητές και αθλήτριες ο Ν.Ο.Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο Παίδων - Κορασίδων

Posted: 17 Jul 2013 10:04 AM PDT





Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχωρεί αύριο, Πέμπτη 18 Ιουλίου, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών για την Καστοριά, προκειμένου να πάρει μέρος στη Β' Φάση του 79ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Παίδων - Κορασίδων. Στους αγώνες αυτούς ο Ν.Ο.Γ. θα πάρει μέρος με εννιά αθλητές και αθλήτριες, σε πέντε πληρώματα, τα οποία είναι τα εξής:
1Χ Παίδων με τον Πέτρο Μπαλλή
1Χ παίδων με τον Καλλισθένη Μιχάλογλου
1Χ Κορασίδων με την Βαΐτσα Μαρκοπούλου
2Χ Κορασίδων με τις Ματίνα Παλαιοχωρινού και Γιώτα Σταμπόλκου
4Χ Κορασίδων με τις Πηνελόπη Αλμπαντάκη, Κατερίνα Μαξούρη, Κατερίνα Μπαλλή και Ράνια Θωμαΐδου.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν εκτός των προπονητών, Ανδρέα Λιγγερίδη και Λευτέρη Καράμαλη, ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Νίκος Θωμαΐδης και ο έφορος εγκαταστάσεων, κ. Τάσος Μητκάκης.

Πανέτοιμος για το Πανελλήνιο ο ΝΟΜ

Posted: 17 Jul 2013 08:00 AM PDT


Demertzis_Andronikos_NOM_therma1

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης θα έχει εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και στο διπλό σκιφ (2Χ) παίδων, που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Καστόρια, με πλήρωμα τους Άγγελο Δεμερτζή και Αντώνη Ανδρόνικο.

Το "SL" συνομίλησε μαζί τους, σε ένα από τα μικρά διαλείμματα της σκληρής τους προετοιμασίας, στα Θέρμα του Κόλπου Γέρας.

Διαβάστε περισσότερα »

Βόλος: Γνώρισαν το άθλημα της κωπηλασίας τα παιδιά της Β΄ περιόδου του "Αθλητικού Καλοκαιριού"

Posted: 17 Jul 2013 08:00 AM PDT

Στις 10/7/2013 , 50 παιδιά μέσα από το πρόγραμμα «Αθλητικό καλοκαίρι» της Β΄ φάσης μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, με σκοπό την γνωριμία του αθλήματος της κωπηλασίας.

Τα παιδιά προπονήθηκαν στο κωπηλατήριο, έκαναν κωπηλασία σε λέμβους του Συλλόγου με την βοήθεια των προπονητών του τμήματος και κωπηλατοεργόμετρα και είδαν βίντεο των Ολυμπιακών Αγώνων Κωπηλασίας.

Διαβάστε περισσότερα »

Σκληρή προετοιμασία στα Θέρμα για τον Ν.Ο.Μυτιλήνης

Posted: 17 Jul 2013 08:00 AM PDT


NOM_rowing_koupia

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στα Θέρμα βρέθηκε το "SL", παρακολουθώντας την προετοιμασία της ομάδας κωπηλασίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη της Καστοριάς, 20-21 Ιουλίου.

Ο ΝΟΜ θα συμμετάσχει σε δύο αγωνίσματα στην κατηγορία κορασίδων και συγκεκριμένα στο αγώνισμα διπλού σκιφ (2Χ) με τη Βικτωρία Σιταρά και τη Θεανώ Μάτα, αλλά και στη δίκωπο άνευ (2-) με τις Δήμητρα Ζαραδούκα και Αρετή Δημητράκα.

Διαβάστε περισσότερα »