Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Προπονητικό κοινόβιο Εφήβων-Νεανίδων εν όψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Posted: 04 Jul 2013 10:53 AM PDT


Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση του τελικού αγώνα αξιολόγησης για την στελέχωση της εθνικής ομάδας Εφήβων-Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά την 1η Ιουλίου 2013, κλήθηκαν για κοινόβιο προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής, οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
1
ΖΕΡΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΟΙ
2
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΝΑΣ
3
ΚΟΥΚΛΟΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΟΘ
4
ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΞΑΝΘΗ
ΝΟΙ
5
ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΟΚΑΤ
6
ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΟΒΑ
7
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ
ΝΟΘ
8
ΜΗΤΡΟΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΟΕΑΝΑΒ
9
ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΕΑΝΑΒ
10
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΝΟΚΑΤ
11
ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΟΙ
12
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΟΦΘ
13
ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΑΟΚΘ
14
ΒΑΓΕΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΝΟΗ
15
ΠΕΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΟΘ

Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου 2013, στο Τρακάι της Λιθουανίας.

Τρεις αθλητές του Ν.Ο.Κατερίνης πήραν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Posted: 04 Jul 2013 10:28 AM PDT

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η ετήσια διαδικασία επιλογής αθλητών για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας με τον Τελικό Αγώνα Αξιολόγησης που διεξήχθη στη λίμνη της Καστοριάς όπου συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο Τελικός Αγώνας Αξιολόγησης είναι η κορύφωση μιας ολόκληρης σειράς τεστ επιλογής και αποτελεί το οριστικό κριτήριο πρόκρισης των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Εφήβων και σε όλες τις Διεθνείς διοργανώσεις στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών και κάτω των 23 ετών.
 
 Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν στον Αγώνα και εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Λιθουανία 7-11 Αυγούστου) στην κατηγορία Εφήβων οι αθλητές Κακούρης Νίκος στην δίκωπο και Καραμήτρος Θωμάς στην τετράκωπο άνευ, ενώ στην κατηγορία Γυναικών η Κατερίνα Νικολαΐδου θα συμμετάσχει στο σκιφ γυναικών ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη της Ελβετίας σε τρεις εβδομάδες καθώς και στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών (Αυστρία) και Ανδρών –Γυναικών (Κορέα) τον Αύγουστο. 
Η εκπροσώπηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τρεις αθλητές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα αποδεικνύει το σταθερά υψηλό επίπεδο του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας.

Οκτώ αθλητές για το Παγκόσμιο της Λουκέρνης

Posted: 04 Jul 2013 10:23 AM PDT



Με 8 αθλητές κι αθλήτριες θα λάβει μέρος η Εθνική ομάδα στον 3ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λουκέρνη της Ελβετίας 12-14 Ιουλίου.

Ο λόγος για τους Διονύση Αγγελόπουλο, Παναγιώτη Μαγδανή, Λευτέρη Κόνσολα, Κατερίνα Νικολαΐδου, Ελένη Διαμάντη, Σπύρο Γιάνναρο, Γιώργο Κόνσολα και Νίκο Αφεντούλη οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Τρίτη 9 Ιουλίου.

Συνολικά στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο 2013 που θα γίνει στην «Κόκκινη λίμνη» της Λουκέρνης,  θα λάβουν μέρος 600 αθλητές κι αθλήτριες από 43 χώρες. Τις μεγαλύτερες αποστολές κατεβάζουν οι Γερμανία με 24 πληρώματα, ακολουθεί η Βρετανία με 18, ενώ Νέα Ζηλανδία και Ιταλία έχουν δηλώσει από 17.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα ο Ν.Ο.Γιαννιτσών στου αγώνες του Μαυροχωρίου

Posted: 04 Jul 2013 02:25 AM PDT


Με απόλυτη επιτυχία έγιναν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, οι διασυλλογικοί αγώνες που διοργάνωσε προς τιμήν των απόδημων Μαυροβίνων, ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου, στις εγκαταστάσεις του στο Μαυροχώρι Καστοριάς.
Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες, από 15 Ομίλους αγωνίστηκαν στη λίμνη της Καστοριάς, κάτω από καλές καιρικές συνθήκες.
Στους αγώνες συμμετείχε και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 16 αθλητές σε 11 πληρώματα, και κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια. .
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων του Ν.Ο.Γ. είναι τα εξής:
  • 1η Θέση στο σκιφ εφήβων με τον Πέτρο Μπαλλή.
  • 2η Θέση στο τετραπλό σκιφ κορασίδων με τις Πηνελόπη Αλμπαντάκη, Κατερίνα Μαξούρη, Ράνια Θωμαΐδου και  Κατερίνα Μπαλλή. Αιμιλία Χαντζή.
  • 3η Θέση στο σκιφ παίδων με τον Πέτρο Μπαλλή.
  • 3η Θέση στο σκιφ κορασίδων με την Βαΐτσα Μαρκοπούλου.
  • 3η Θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων αρχαρίων (γεν. 2002) με τις Μαρία Μπαγλάν και Αθανασία Τροχίδου.
  • 4η Θέση στο σκιφ κορασίδων αρχαρίων με την Μαρία Σταμπόλκου.       
  • 4η Θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων αρχαρίων (γεν. 2002-2003) με τις Ευαγγελία Φράγκου και Αιμιλία Χαντζή.
  • 4η Θέση στο διπλό σκιφ παίδων αρχαρίων με τους Σεραφείμ Χατζηδάκη και Γιώργο Μπαντά.
  • 5η Θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Πηνελόπη Αλμπαντάκη, Κατερίνα Μαξούρη.
  • 6η Θέση στο σκιφ παίδων αρχαρίων με τον Στέφανο Καπάκογλου.
  • 7η Θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Ματίνα Παλαιοχωρινού και Γιώτα Σταμπόλκου
Την αποστολή της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν οι προπονητές  κ.κ. Λιγγερίδης Α:νδρέας και Καράμαλης Λευτέρης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Θέμης Νομίδης, Γεώργιος Μαξούρης, Νίκος Αλμπαντάκης και Τάσος Μητκάκης καθώς και αρκετοί γονείς που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους.
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την πολύ καλή παρουσία τους, καθώς και το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων


Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών