Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Στον Δήμαρχο Κατερίνης η Διοίκηση του Ν.Ο.Κατερίνης

Posted: 16 Jul 2015 01:45 PM PDT

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδηεπισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Καρυώτη, τον Έφορο Δημ. Σχέσεων Κώστα Σακκά, του Αν. Γ.Γραμματέα Βαγγέλη Καρπούζα και τον Έφορο ιστιοπλοΐας Βασίλη Μπούσιου.
Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντά τους, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Κατερίνης στάθηκε πάντα δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον, ώστε να συνεχιστεί η πολύ επιτυχημένη πορεία του ιστορικού αυτού σωματείου.
Ο Πρόεδρος κ. Καρυώτης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Χιονίδη για τις ευχές του και παρουσίασαν συνοπτικά τα σχέδια τους για το μέλλον του συλλόγου, ενώ αναγνώρισαν τη διαχρονικά σημαντική προσφορά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημάρχου στους σκοπούς του Ομίλου.
Ο Δήμαρχος αποχαιρέτησε την αντιπροσωπία του Ν.Ο.ΚΑΤ με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, σε κάθε συγκεκριμένη πρότασή τους, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην Πιερία και την προσφορά στον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας.
Ο Έφορος Δημ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κώστας Σακκάς.  

Με 21 κωπηλάτες ο Ν.Ο.Κατερίνης στην Καστοριά

Posted: 16 Jul 2015 09:52 AM PDT

ΜΕ 21 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 81ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

            Την Παρασκευή 17/7 αναχωρεί η αποστολή του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για την Καστοριά, όπου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου πρόκειται να διεξαχθεί η τελική φάση του 81ουΠανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας στις κατηγορίες παίδων, κορασίδων και Α.Μ.Ε.Α.
            Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετέχει με 21 αθλητές και αθλήτριες σε 6 πληρώματα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών του τμήματος Γιώργου Μπικογιάννη καιΚατερίνας Φυτοπούλου.  

Διπλό σκιφ παίδων:Καμπουρίδης Δημήτρης- Τσαχουρίδης Σεραφείμ
Τετραπλό σκιφ παίδων: Γραμματόσης Νίκος, Κλειτσίδης Μιχάλης, Τσιαλός Δημήτρης, Μπούφτας Μανώλης.
Τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου παίδων: Τσελίκας Νίκος, Καζάκας Γιώργος, Σταμκόπουλος Μάρκος, Ζαβαντίας Κωνσταντίνος.
Τετράκωπος με πηδαλιούχο παίδων: Χατζησαββίδης Χρήστος, Νάστος Σωτήρης, Μαχαιρίδης Κυριάκος, Τσέτσας Αντώνης, Τζιόμπανος Ιωσήφ (πηδαλιούχος).
Δίκωπος κορασίδων: Τσιβούλα Ουρανία, Δανά Ζωή.
Τετραπλό σκιφ κορασίδων:Κυριακίδου Κωνσταντίνα, Τσαρούχα Μαρία, Κωστοπούλου Κατερίνα, Ηλιάδου Νίκη.
Την αποστολή θα συνοδέψουν ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κ.Καρυώτης και ο Έφορος κωπηλασίας Γ.Νικολαΐδης.

Ο Έφορος Δημ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς