Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ο.ΚΑΤ: “ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΟΧΙ ΕΓΩ!”

Posted: 07 May 2015 10:00 AM PDT

Τη δική του απάντηση στην επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα "εκ των έσω" δίνει μέσω του PR. ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Γιώργος Μελετλίδης.
Οι παραιτήσεις των μελών του Δ. Σ έχουν ανοίξει, εκτός από το ασκό του Αιόλου και τα στόματα εκατέρωθεν, αποκαλύπτοντας μία μάλλον νοσηρή κατάσταση η οποία επικρατεί στα διοικητικά του συλλόγου.
Ο κ. Μελετλίδης, εμφανώς προβληματισμένος από τα όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες για το πρόσωπό του ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Καρυώτης, αποφάσισε να μιλήσει δίνοντας τη δική του διάσταση στα γεγονότα.
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης,
Γιώργος Μελετλίδης

"Για ποιό λόγο αυτή η επίθεση; Τί αρνήθηκα και κυρίως τί έχω αποκρύψει από το Διοικητικό Συμβούλιο;" αναρωτιέται ο κ. Μελετλίδης δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε λειτούργησε ερήμην των μελών. Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, ο κ. Καρυώτης είναι αυτός που έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία, χρησιμοποιώντας μάλιστα στη σφραγίδα του Ν.Ο.ΚΑΤ, ενέργεια για την οποία, όπως σημειώνει, θα έπρεπε να είναι ενήμερο το Δ.Σ. "Από την Ομοσπονδία ενημερώθηκα για επιστολή του Αντιπροέδρου. Δεν όφειλε να με ενημερώσει ο κ. Καρυώτης; Κάτι ανάλογο δε, έκανε και η κα Τολιοπούλου η οποία έστειλε απευθείας επιστολή στην ΕΙΟ για να λάβει κάποια πληροφορία για τον προπονητή μας Σταυρίδη", σημειώνει ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ και συνεχίζει "Αν αυτές δεν είναι ενέργειες ερήμην του Δ.Σ τότε τι είναι;"

Ο κ. Μελετλίδης κάνει λόγο ακόμη και για διπλά ταμεία τα οποία υπάρχουν στο σύλλογο κάτι που ο ίδιος δεν το γνώριζε μέχρι που προέκυψε η ανάγκη για την αγορά μίας βάρκας. "Συγκεκριμένα ο δήμος Κατερίνης είχε κάνει μία δωρεά 5 χιλιάδων ευρώ για την αγορά βάρκας η οποία ωστόσο κόστιζε 11 χιλιάδες. Τότε ο κ. Μπικογιάννης (τεχνικός σύμβουλος του Ν.Ο.ΚΑΤ) στο πλαίσιο του Διοικητικού Συμβουλίου με ενημέρωσε ότι το ποσό θα συμπληρωθεί από "κάποια χρήματα που έχει από παλιά". Πράγματι δόθηκαν επιπλέον 6 χιλιάδες από αυτό το "ταμείο" για το οποίο φυσικά δεν είχα γνώση " σημειώνει ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε πρακτικά. "Δεν μπορούν να μιλάνε για δικές μου αποφάσεις ερήμην όταν υπάρχουν αθλητές οι οποίοι προπονούνται χωρίς να έχουν εγγραφεί στο σύλλογο. Δεν τους προπονώ εγώ; Και προφανώς δεν έχουν ποτέ δώσει στο ταμείο του συλλόγου τη συνδρομή τους".

"Ξέρω ότι έγινα δυσάρεστος όταν είπα τέρμα στα κρυφά ταμεία αλλά όσο είμαι εγώ Πρόεδρος δεν μπορεί να γυμνάζεται αθλητής χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στο Σύλλογο", δηλώνει με έμφαση ο κ. Μελετλίδης.

Κατά την άποψή του, όλα ξεκίνησαν όταν με την ανάληψη των καθηκόντων του (είχε προηγουμένως άλλη μία θητεία 2011-2013 χωρίς εκλογική διαδικασία γιατί δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος μετά την παραίτηση Σεϊτανίδη) σε εφαρμογή του καταστατικού του συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη ότι δεν μπορεί να είναι μέλος του Δ.Σ συγγενικό πρόσωπο προπονητή (η κα Παρλίτση γραμματέας του συλλόγου είναι σύζυγος του προπονητή κου Μπικογιάννη).
"Την διοίκηση την ασκεί το διοικητικό συμβούλιο. Δεν μπορώ να σκέφτομαι αν… χαλάω τη σούπα σε κάποιους. Δε λειτουργώ ουρανοκατέβατα. Εκλέχθηκα παίρνοντας 49 από τις 54 ψήφους και εφαρμόζω τον κανονισμό του συλλόγου. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον από όλη αυτή την ιστορία", προσθέτει ο κ. Μελετλίδης σημειώνοντας ότι μέλος του Ν.Ο.ΚΑΤ είναι από το 1993. «Κάποιοι άλλοι είναι νεόκοποι» υποστηρίζει….

"Και μιας και μιλάμε για εφαρμογή του καταστατικού να σας πω ότι δεν είμαι εγώ αυτός που αποφάσισα να δώσω με απευθείας ανάθεση την ενοικίαση του κλάμπ Όμιλος και της παιδικής χαράς. Το καταστατικό προβλέπει απευθείας ανάθεση με απόφαση Δ.Σ και αυτό κάναμε. Δεν προβλέπει δημοπρασία. Όταν δε, μου πρότεινε ο κ. Καρυώτης υποψήφιο ενοικιαστή του είπα να τον φέρει αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ" σημειώνει ο Πρόεδρος. "Να φέρουν έστω και μία απόφαση που άσκησα βέτο…" επαναλαμβάνει ο κ. Μελετλίδης φωτογραφίζοντας ουσιαστικά με τα λεγόμενά του μία κλίκα η οποία στόχο έχει να τον οδηγήσει στην έξοδο.
"Προφανώς και θα πάμε σε εκλογές. Οι προσκλήσεις αύριο το πρωί ταχυδρομούνται προς τα μέλη μας", σημειώνει προτρέποντας, όποιον θέλει, σε δημόσιο διάλογο καθώς ο ίδιος δεν έχει κάτι να κρύψει, όπως χαρακτηριστικά λέει.
Πηγή: pieriareport.gr

Ο Ν.Ο.Ι. καλεί τα Γιαννιωτόπουλα να γνωρίσουν την Κωπηλασία!

Posted: 07 May 2015 09:49 AM PDT

                                    
                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Ν.Ο.Ι. καλεί τα Γιαννιωτόπουλα  να γνωρίσουν την Κωπηλασία!
Εγγραφές νέων αθλητών στα τμήματα αρχαρίων του

Νέους αθλητές και αθλήτριες δέχεται στα τμήματα αρχαρίων του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων και απευθύνει κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να δοκιμάσουν την εμπειρία της Κωπηλασίας και τις δυνατότητές τους στο άθλημα, αξιοποιώντας των ελεύθερο χρόνο τους μέσα στην θερινή περίοδο. Φέτος γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2000 – 2003, οι προπονήσεις των οποίων  γίνονται καθημερινά, απογευματινές ώρες (3 με 6 μ.μ.) αλλά και Σαββατοκύριακα.
Οι αρχάριοι αθλητές, πριν μπουν στην λίμνη με τις βάρκες του Ομίλου,  περνούν καταρχήν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και του ΕΑΝΚΙ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τεστ κολύμβησης.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος επί 26 συνεχή χρόνια, διαθέτει προπονητικά Τμήματα όλων των επιπέδων από την κατηγορία Αρχαρίων αθλητών μέχρι την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι..
***
Εγγραφές στα τμήματα αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου (Κανάρη 10, Λιμνοπούλα, είσοδος από το Camping στην Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου). Πληροφορίες στον κ. Θανάση Μπουκουβάλα (6974017890) και στα γραφεία του Ν.Ο.Ι., τηλ.: 26510 – 38060 (εργάσιμες ημέρες 6 με 8 μ.μ.).

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου