Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Πρώτος ο Καρυώτης στις χθεσινές εκλογές του Ν.Ο.Κατερίνης

Posted: 18 May 2015 03:50 AM PDT


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου είχε χθες ο Ν.Ο.Κατερίνης και, από ότι φαίνεται από την πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, ο Όμιλος γυρίζει σελίδα. Πρώτος στην προτίμηση των μελών που ψήφισαν ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κωπηλασίας, Κώστας Καρυώτης, ενώ ο τέως, πλέον, Πρόεδρος, Γιώργος Μελετλίδης, δεν κατάφερε να εκλεγεί, όπως δεν εξελέγησαν και οι υπόλοιποι πέντε που δεν είχαν παραιτηθεί.
Με ανακοίνωσή του αμέσως μετά που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, ο Κώστας Καρυώτης ως πλειοψηφών σύμβουλος, προσκάλεσε όλα τα Μέλη σε συστράτευση για το καλό του Ομίλου.

Η δήλωση του Κ. Καρυώτη έχει ως εξής:

"Ως πλειοψηφών σύμβουλος των σημερινών αρχαιρεσιών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θέλω  πρωτίστως να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους.
Όμως ακόμη, θέλω  ειλικρινά να ευχαριστήσω όλα τα Μέλη που με την ψήφο τους έδωσαν σήμερα το παρόν,  σε αυτή την κρίσιμη καμπή  στην ιστορία του Ομίλου.
Θεωρώ απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των Μελών, ο καθένας με ότι μπορεί, σε μια κοινή πορεία για την περαιτέρω ανάπτυξη της κωπηλασίας και της ιστιοπλοΐας στον τόπο μας.
Θέλω ακόμη να τιμήσω με τη δήλωσή μου αυτή,  όλους ανεξαιρέτως,  όσοι μέχρι σήμερα συνεισέφεραν  είτε διοικητικά είτε ως  απλά Μέλη στην πορεία ενός Ομίλου που έδωσε και δίνει παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά κυρίως που κρατά ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας μας σε υγιείς χώρους άθλησης, μακριά από τις σειρήνες της εποχής.
Για τα παιδιά αυτά που ιδρώνουν με τα κουπιά και τα πανιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και μόνον, αξίζει κάθε θυσία από την πλευρά μας.
Κώστας  Καρυώτης"

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών είναι τα παρακάτω:
Καρυώτης 54
Καρπούζας 51
Μπούσιου Β. 51
Κυρίτσης 51
Κακούρης 50
Σακκάς 50
Τουλιοπούλου 49
Κουτλουμπάσης 48
Μαρέτης 47
Νικολαΐδης 47
Μπούσιου Κ. 45

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Ηρακλείδης, Παρλίτση και Σαμαράς.

Για μια θέση στο ευρωπαϊκό

Posted: 18 May 2015 03:24 AM PDT

By Sportsfeed


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του ευρωπαϊκού και τα ελληνικά κουπιά έχουν πάρει… φωτιά στο κοινόβιο του Σχινιά, με τον Λευτέρη Κόνσολα να είναι ένας από τους αθλητές που διεκδικούν θέση στα πλάνα του Ποστιλιόνε.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις βασικές μονάδες της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας. Με πολύ προσπάθεια, πολλά χιλιόμετρα κουπί αλλά και προσωπικές θυσίες έχει φτάσει να πρωταγωνιστεί μαζί με τους συναθλητές του στις μεγάλες διοργανώσεις της κωπηλασίας επιστρέφοντας τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο στις αποσκευές του.
Μια ακόμα τέτοια προσπάθεια κάνει και φέτος ο Λευτέρης Κόνσολας ο οποίος τα δίνει όλα καθημερινά στις προπονήσεις που περιλαμβάνει το κοινόβιο που πραγματοποιείται (με πολλές πρακτικές δυσκολίες) στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Εκτός από τον εαυτό του ανάμεσα στους συναθλητές του που πρέπει να κερδίζει καθημερινά είναι και ο αδερφός του ο Γιώργος κάτι όμως που δεν αλλάζει τους στόχους του όπως δήλωσε στο Sportsfeed. «Tον αδερφό μου τον έχει σε μονό κουπί οπότε τα διπλά είναι 2… Δεν ξέρουμε ακόμα προς το παρόν πιο διπλό θα πάει στο ευρωπαϊκό (29-31 Μαΐου στο Πόζναν της Πολωνίας) και σαν πληρώματα δεν είμαστε σταθεροί καθώς ο προπονητής μας αλλάζει όλη την ώρα…» δηλώνει ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής ο οποίος αποκαλύπτει πως με τον αδελφό του, δεν πολυσυζητάνε το θέμα. «Με τον Γιώργο δεν το συζητάμε μεταξύ μας. Ο καθένας δίνει τον καλύτερο του εαυτό στην προπόνηση και από την προπόνηση θα κριθεί ποιοι θα είναι στο διπλό».