Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Ο απολογισμός του Ν.Ο.Ιωαννίνων για το 2014

Posted: 02 Oct 2014 03:48 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλείνει μία ακόμα «χρυσή» χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων
Μεγάλες και φέτος οι επιτυχίες της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας εντός κι εκτός συνόρων

«Χρυσή» αποδείχθηκε για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων η φετινή αγωνιστική χρονιά, η οποία έφτασε πλέον στο τέλος της, καθώς μικροί και μεγάλοι αθλητές του Ν.Ο.Ι. κατάφεραν να πετύχουν διακρίσεις και να κατακτήσουν μετάλλια σχεδόν σε κάθε αγώνα Κωπηλασίας στον οποίο έλαβαν μέρος, είτε εντός είτε εκτός των συνόρων. Απέδειξαν έτσι ότι, παρά τις δυσκολίες, η Γιαννιώτικη Κωπηλασία παραμένει η πιο ισχυρή δύναμη του αθλήματος κι ο Ν.Ο.Ι. ένα «φυτώριο» που αναδεικνύει διαρκώς πρωταθλητές, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στους διεθνείς στίβους!

Στο Πανελλήνιο Πρωτ/μα
Εντός των συνόρων ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων αναδείχθηκε για μία ακόμη χρονιά, την 26η συνεχόμενη, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ συγκομιδής μεταλλίων τόσο στην α΄ όσο και στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συνολικά τα πληρώματά του κατέκτησαν 23 χρυσά, τρία αργυρά κι εννέα χάλκινα μετάλλια και ο Ν.Ο.Ι. άφησε πολύ πίσω του τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά σωματεία τόσο στον πίνακα των μεταλλίων όσο και στην βαθμολογία.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο δεύτερος σύλλογος σε επιτυχίες φέτος, ο Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών, συγκέντρωσε συνολικά έξι χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια!

Νίκες εκτός συνόρων
Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν φέτος οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. στις διοργανώσεις που έτρεξαν και
Διαβάστε περισσότερα »

Τα 236 μετάλλια του Τζιάνι

Posted: 02 Oct 2014 01:38 AM PDT

By sportsfeed


Η ελληνική κωπηλατική ομοσπονδία είναι η πλέον επιτυχημένη ομοσπονδία στη χώρα μας, μετρώντας τα περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στα οποία και τρία συναπτά Ολυμπιακά στις τρεις τελευταίες Ολυμπιακές διοργανώσεις. Πού οφείλεται όμως αυτή η αναγέννηση; Στον Ιταλό «γκουρού» της προπονητικής, Τζιάνι Ποστιλιόνε.

του Νίκου Κούδα

Ο γεννημένος στη Νάπολη 63χρονος τεχνικός διευθυντής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΚΟΦΝΣ τον Ιανουάριο του 2005, λίγους μήνες μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, και από τότε έχει εξελιχθεί στον εμβληματικό καπετάνιο που, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του (όπως τον βετεράνο Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο στη φωτογραφία), πιλοτάρει μαεστρικά το καράβι της ελληνικής κωπηλασίας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους καθώς από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία των Εθνικών μας ομάδων, αυτές έχουν κατακτήσει 27 μετάλλια (τα 20
Διαβάστε περισσότερα »