Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Ανοίγει η αυλαία του Παγκοσμίου Παράκτιας

Posted: 15 Oct 2014 08:41 PM PDT

Η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας ανοίγει και επίσημα την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου με την Τελετή Έναρξης και το καλωσόρισμα των 1000 και πλέον αθλητών και συνοδών από 23 χώρες που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

Ο διοργανωτής Δήμος της Θεσσαλονίκης και οι συνδιοργανωτές η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία αλλά και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή του Δήμου θα υποδεχθούν σε μια σεμνή αλλά και συμβολική τελετή που θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του δημαρχιακού Μεγάρου όλους τους συμμετέχοντες στην διοργάνωση που για πρώτη φορά διεξάγεται στη χώρα μας και ήδη προσελκύει το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών την Παρασκευή και το Σάββατο.

Η τελετή έναρξης θα ξεκινήσει στις 19:00 με τους χαιρετισμούς του Υπουργού Μακεδονίας -Θράκης Γιώργου Ορφανού, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη καθώς και του προέδρου της
Διαβάστε περισσότερα »

7 Μετάλλια ο Ν.Ο.Κατερίνης στους αγώνες του Ν.Ο.Γ. στον Λουδία

Posted: 15 Oct 2014 08:35 PM PDT

ΜΕ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΔΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

Με μεγάλη επιτυχία και πολυάριθμες συμμετοχές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου  οι Διεθνείς Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Μακεδονομάχος καπ.Γκόνος Γιώτας» που διοργάνωσε ο Ναυτικός  Όμιλος Γιαννιτσών στο Διεθνές κωπηλατικό προπονητικό κέντρο του Λουδία και συγκέντρωσε πάνω από 160 πληρώματα από 11 συλλόγους της Ελλάδας και 1 της Βουλγαρίας.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιελάμβανε κυρίως αγωνίσματα για τις μικρές ηλικιακά κατηγορίες και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κ.Μπικογιάννη Γιώργο και κ. Φυτοπούλου Κατερίνα να δοκιμάσουν πολλούς νέους αθλητές, αποκομίζοντας πολύτιμα συμπεράσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 34 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση , οι 11 πήραν για πρώτη φορά μέρος σε αγώνες κάνοντας πολύ ενθαρρυντικές για το
Διαβάστε περισσότερα »