Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Με δύο Ασημένια και ένα Χάλκινο επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών από το Plovdiv της Βουλγαρίας.

Posted: 06 Jun 2014 10:28 AM PDT

Με απόλυτη επιτυχία και αρκετά μεγάλη συμμετοχή, έγιναν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, η 1η Διεθνής Ρεγκάτα Κωπηλασίας "Cherpokov 2014" που διοργάνωσε το Cherpokov Rowing Club, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Plovdiv (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας.
Στους αγώνες πήραν μέρος περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες από 10 Ομίλους από Βουλγαρία, Fyrom και Ελλάδα.
Προσκεκλημένος στους αγώνες ήταν και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών ο οποίος συμμετείχε με 7 αθλητές που στελέχωσαν 5 πληρώματα και κατάφερε να κατακτήσει 2 Ασημένια μετάλλια και ένα Χάλκινο.
Διαβάστε περισσότερα »

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ. Νικολαΐδου στο Δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης

Posted: 06 Jun 2014 10:18 AM PDT

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου που αποδεχόμενη την πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διευθύντριας Δ.Μαυρομάτη επισκέφτηκε το σχολείο το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουνίου 2014.
       Μετά το θερμό καλωσόρισμα των μαθητών, των δασκάλων και της Διευθύντριας προς τη Νικολαΐδου, που μόλις πριν λίγες μέρες στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμά της, ο Γυμναστής του Σχολείου μας και προπονητής της Νικολαΐδου έκανε μια σύντομη παρουσίαση στους μαθητές της πολύ επιτυχημένης πορείας της αθλήτριας από τη στιγμή που ξεκίνησε την κωπηλασία 15 χρονών μέχρι και σήμερα και τόνισε την επιμονή, το ήθος της και τον πολύ καλό της χαρακτήρα, φέρνοντάς την ως ένα άριστο παράδειγμα προς μίμηση.

       Κατόπιν η πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου μίλησε στα παιδιά για το αγαπημένο της άθλημα την κωπηλασία, την μεγάλη προσπάθεια, την επιμονή και τη θέληση που απαιτούνται για να έρθουν οι μεγάλες διακρίσεις και προέτρεψε τους μαθητές να ασχοληθούν με τον αθλητισμό που μόνο θετικά έχει να τους προσφέρει. Επίσης  τους συνέστησε να μην πτοούνται από τις αποτυχίες, αλλά να προσπαθούν με επιμονή και πάθος για να πετύχουν τους στόχους τους.

       Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που τους δόθηκε να γνωρίσουν από κοντά την Νικολαΐδου, κάνοντάς της πολλές ερωτήσεις για την προσπάθειά της, την καθημερινή της ζωή και τον τρόπο που έφτασε στην επιτυχία. Η Νικολαΐδου ανταποκρίθηκε με χαρά στο μεγάλο ενδιαφέρον των μαθητών μας απαντώντας με προθυμία σε κάθε τους ερώτηση.
Στο τέλος όλοι οι μαθητές και οι δάσκαλοι την ευχαρίστησαν θερμά για το χρόνο που αφιέρωσε και της απένειμαν τιμητική πλακέτα για τις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες αθλητικές της διακρίσεις και το ήθος της που αποτελεί παράδειγμα για όλους και ιδιαίτερα τους νέους σήμερα.

  

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει την κωπηλασία

Posted: 06 Jun 2014 12:26 AM PDT

Η χορηγία, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του 2014, έχει ως στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των προσπαθειών της Πρωταθλήτριας Κατερίνας Νικολαΐδου, με στόχο την απρόσκοπτη αφοσίωσή της σε νέες διακρίσεις. 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπερήφανος χορηγός, καλωσορίζει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωπηλασίας 2014 Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πρωταθλήτρια θριάμβευσε στον τελικό του μονού σκιφ ελαφρών βαρών κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Η συγκεκριμένη χορηγία, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του 2014, έχει ως στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των προσπαθειών της Πρωταθλήτριας, με στόχο την απρόσκοπτη αφοσίωσή της σε νέες διακρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Νικολαΐδου, έχει στο ενεργητικό της, εκτός από το συγκεκριμένο χρυσό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, τα εξής μετάλλια:

• Τρία χρυσά για το 2013, ένα στους Μεσογειακούς Αγώνες, ένα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών
• Ένα αργυρό μετάλλιο για το 2013 στο Παγκόσμιο Γυναικών
• Ένα αργυρό μετάλλιο για το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών

Παράλληλα αναδείχθηκε και κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2013, από τους δημοσιογράφους – μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Με τη συγκεκριμένη χορηγία η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει στήριξη στις προσπάθειες της Πρωταθλήτριας, ώστε η Κατερίνα να συνεχίσει τις προσπάθειές της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της: τη διεθνή της καταξίωση με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς του 2016.

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεισφέρει ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και στην παροχή κινήτρων στους νέους για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Πηγή: www.euro2day.gr