Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Μετάλλια για το Ν.Ο.Ι. στον 1ο Νυκτερινό Παραλίμνιο Δρόμο

Posted: 16 Jun 2014 02:57 AM PDT

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετάλλια για το Ν.Ο.Ι. στον 1ο Νυκτερινό Παραλίμνιο Δρόμο

Δυναμικό «παρών» σε έναν ακόμη αγώνα δρόμου που διεξήχθη στην πόλη μας έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο Νυκτερινό Παραλίμνιο Δρόμο με ομάδα περίπου είκοσι αθλητών.
Οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. για μία ακόμη φορά απέδειξαν ότι είναι και εξαιρετικοί δρομείς, κάνοντας πολύ καλές χρονικές επιδόσεις στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και αποσπώντας αρκετές διακρίσεις. Τους καλύτερους χρόνους πέτυχαν ο Αλέξης Μπαράτσας που βρέθηκε 6ος στην γενική κατάταξη με χρόνο 00.36.35, ο Σεμπάστιαν Καλουϊάν που τερμάτισε 16ος με 00.38.27 και 4ος στους αθλητές κάτω των 29 ετών και ο Κώστας Μαγκλάρας που κατετάγη 47ος με χρόνο 00.41.09.
Στην γενική κατηγορία των γυναικών ο Ν.Ο.Ι. απέσπασε δύο μετάλλια! Η Ελένη Διαμάντη τερμάτισε πρώτη στον Παραλίμνιο Αγώνα με χρόνο 00.40.33 και πήρε το χρυσό μετάλλιο. Παράλληλα, η Χαρά Κωστούλα έκοψε το νήμα τρίτη στις γυναίκες με χρόνο 00.44.04 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Στον αγώνα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τις επιδόσεις των αθλητών τους ο επικεφαλής τεχνικός του Ν.Ο.Ι. Θύμιος Βλάχος και οι προπονητές Δημήτρης Δερέκας και Ευγενία Μουτσίκα.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Συγχαρητήρια Ν.Ο.Κατερίνης στον Κώστα Κουκοδήμο

Posted: 16 Jun 2014 02:54 AM PDT

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

O Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στο Βουλευτή Πιερίας κ.Κώστα Κουκοδήμο για τη συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα σε ένα από τους πιο σημαντικούς τομείς με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και του εύχεται ολόψυχα υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο του για το καλό της νεολαίας και την πρόοδο της πατρίδας μας.

Για τον Ν.Ο.ΚΑΤ.
Ο Πρόεδρος
Γ.Μελετλίδης

Με επτά μετάλλια επέστρεψε ο ΝΟΘ από το Μπλεντ

Posted: 15 Jun 2014 11:52 PM PDT

return to the home page
Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης πήρε και φέτος μέρος στην 59η Διεθνή Ρεγκάτα Κωπηλασίας που διοργανώνεται στο Μπλεντ της Σλοβενίας, με εξαιρετική μάλιστα επιτυχία.
Οι 4 αθλητές και 4 αθλήτριες που αποτελούσαν την αποστολή, ανέβηκαν σχεδόν όλοι στο βάθρο, κατακτώντας στις δύο ημέρες των αγώνων, 2 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΝΟΘ είναι τα εξής:
Σάββατο
2-JM Χρυσόπουλος Άρης, Αθανασίου Χαριζάνης, 2η θέση
1ΧJW16 Περγκούλη Μαρία 2η θέση
2ΧJW Κυρίδου Αννέτα-Κουκλοτίδου Δήμητρα 2η θέση
2ΧJW16 Κυρίδου Αννέτα-Κουκλοτίδου Δήμητρα 3η θέση
2-JM Ρίζος Φάνης, Χ"Στρατής Πασχάλης, 6η θέση
1ΧJW Γιάννου Βούλα 7η θέση
1XW Γιάννου Βούλα 10η θέση
2-Μ Χρυσόπουλος Άρης, Αθανασίου Χαριζάνης 15η θέση

Κυριακή
1ΧJW16 Κυρίδου Αννέτα 1η θέση
2ΧJW16 Περγκούλη Μαρία, Κουκλοτίδου Δήμητρα 1η θέση
4-JM Χρυσόπουλος Άρης, Αθανασίου Χαριζάνης, Ρίζος Φάνης, Χ"Στρατής Πασχάλης 2η θέση
1ΧJW Περγκούλη Μαρία 5η θέση
2ΧJW Γιάννου Βούλα, Κυρίδου Αννέτα 5η θέση 

Ο προπονητής του ομίλου κ. Γιάννης Χρυσόπουλος, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στο Μπλέντ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των αθλητών του λέγοντας: "Όλα τα παιδιά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα. Σε μια διεθνή ρεγκάτα, με μεγάλο ανταγωνισμό, κατάφεραν να διακριθούν και να τους υπολογίζουν πολύ σοβαρά πλέον."

Αποτελέσματα 59ης Διεθνούς Ρεγκατας Μπλεντ