Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Με την Εθνική στην Καστοριά δέκα πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι.

Posted: 26 Jun 2014 01:28 AM PDT

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την Εθνική στην Καστοριά δέκα πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι.
Προπονούνται ενόψει των διεθνών αγώνων Κωπηλασίας


Μικροί και μεγάλοι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων προπονούνται αυτή την περίοδο με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στην λίμνη της Καστοριάς κι ετοιμάζονται να συμμετάσχουν με τις αποστολές της στα Παγκόσμια Κύπελλα και Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν ως τα τέλη του καλοκαιριού.
Στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής για την Κατηγορία Ανδρών Γυναικών και αθλητών κάτω των 23 ετών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Καστοριά συμμετέχουν οι Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, καθώς και οι πρωταθλητές Αποστόλης Λαμπρίδης και Αμαλία Τσιάβου.
Παράλληλα, σε νέο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής για την Κατηγορία Εφήβων - Νεανίδων που ήδη ξεκίνησε στην Καστοριά και θα διαρκέσει ως την 1η Ιουλίου, έχουν προσκληθεί και λαμβάνουν μέρος έξι επίλεκτοι νεαροί αθλητές του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους Στέφανο Ντούσκο, Κων/νο Μάντζιο, Κων/νο Βαρδάκα, Νίκο Βλάχο, Γιάννη Ζήση και για την Κατερίνα Ζέρβα. Αρχές Ιουλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας νέων που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει στο Αμβούργο.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων