Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Και η Κύπρος στο Βαλκανικό με 5 αθλητές

Posted: 04 Sep 2014 08:25 AM PDT

By Cyprus Rowing (Κωπηλασία - Κύπρος)

Photo: Αναχώρησε χθες το βράδυ για το Višegrad της Βοσνία η Κυπριακή ομάδα κωπηλασίας η οποία αποτελείτε από τους: Αλέξανδρο Ζησιμίδη, Χρήστο Αριστείδου, Μιχάλη Χριστοδούλου, Ραφαήλ Κυριάκου και Ιωακείμ Αυγουστή. Οι αθλητές μας μετέβηκαν πρώτα στην Αθήνα, όπου και θα συναντήσουν το Ομοσπονδιακό μας προπονητή κύριο Σπύρο Ασπρογέρακα, ακολούθως θα πετάξουν για Βελιγράδι απ' όπου και θα μεταβούν οδικός στο Višegrad. Η ομάδα μας αποτελείτε ουσιαστικά από τους ίδιους αθλητές που μας αντιπροσώπευσαν στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση του Όμηρου Αντωνίου (ο οποίος λόγο ηλικίας δεν δικαιούται να συμμετάσχει στους συγκεκριμένους αγώνες) με τον Ραφαήλ Κυριάκου.  Μετά από μία σύντομη αλλά εντατική προετοιμασία και αξιολόγηση των πιο πάνω κωπηλατών μας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής αποφάσισε την συμμετοχή τους στα πιο κάτω αγωνίσματα: JAM4x (Αλέξανδρο Ζησιμίδη, Χρήστο Αριστείδου, Μιχάλη Χριστοδούλου, Ραφαήλ Κυριάκου), JAM2x (Χρήστο Αριστείδου, Μιχάλη Χριστοδούλου), JAM1x (Αλέξανδρο Ζησιμίδη). Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα αγωνιστούν με πάθος και δύναμη για τα καλύτερα δυνατό αποτελέσματα για τα κυπριακά κουπιά.Αναχώρησε χθες το βράδυ για το Višegrad της Βοσνίας η Κυπριακή ομάδα κωπηλασίας η οποία αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Ζησιμίδη, Χρήστο Αριστείδου, Μιχάλη Χριστοδούλου, Ραφαήλ Κυριάκου και Ιωακείμ Αυγουστή. Οι αθλητές μας μετέβησαν πρώτα στην Αθήνα, όπου και θα συναντήσουν το Ομοσπονδιακό μας προπονητή κύριο Σπύρο Ασπρογέρακα. Ακολούθως θα πετάξουν για Βελιγράδι απ' όπου και θα μεταβούν οδικώς στο Višegrad.
Η ομάδα μας αποτελείται ουσιαστικά από τους ίδιους αθλητές που μας αντιπροσώπευσαν στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση του Όμηρου Αντωνίου (ο οποίος λόγω ηλικίας δεν δικαιούται να συμμετάσχει στους συγκεκριμένους αγώνες) με τον Ραφαήλ Κυριάκου. 
Μετά από μία σύντομη αλλά εντατική προετοιμασία και αξιολόγηση των πιο πάνω κωπηλατών μας ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής αποφάσισε την συμμετοχή τους στα πιο κάτω αγωνίσματα: JAM4x (Αλέξανδρο Ζησιμίδη, Χρήστο Αριστείδου, Μιχάλη Χριστοδούλου, Ραφαήλ Κυριάκου), JAM2x (Χρήστο Αριστείδου, Μιχάλη Χριστοδούλου), JAM1x (Αλέξανδρο Ζησιμίδη).
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα αγωνιστούν με πάθος και δύναμη για τα καλύτερα δυνατό αποτελέσματα για τα κυπριακά κουπιά.

Ο Ν.Ο.Ι. με εννέα αθλητές στο Βαλκανικό Πρωτ/μα Κωπηλασίας

Posted: 04 Sep 2014 08:10 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ν.Ο.Ι. με εννέα αθλητές στο Βαλκανικό Πρωτ/μα Κωπηλασίας


Το ετήσιο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας και σ' αυτό θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας εννέα νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. αποτελούν πάνω από το ένα τέταρτο του συνόλου της Ελληνικής αποστολής, η οποία αριθμεί 35 κωπηλάτες και είναι φυσικά οι περισσότεροι από κάθε άλλο σύλλογο της χώρα μας, όπως εξάλλου συμβαίνει κάθε χρόνο!
Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία των Παίδων θα αγωνιστούν οι αθλητές Κώστας Βαρδάκας, Σπύρος Αντώνης, Χρήστος Παπαδημητρίου και Βασίλης Νάσιος. Στις Κορασίδες η Βασιλική Κοζανίτη. Στους Εφήβους οι Νίκος Βλάχος, Στέφανος Ντούσκος και Κώστας Μάντζιος. Στις Νεάνιδες η Κατερίνα Ζέρβα.
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος, εκτός της οικοδέσποινας Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και οι χώρες Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, FYROM, καθώς και η Κύπρος για πρώτη φορά φέτος. Στόχος για τα ελληνικά πληρώματα να ανεβάσουν στα περισσότερα από τα 19 αγωνίσματα στα οποία θα συμμετέχουν την Ελληνική Σημαία στο βάθρο.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Με 35 αθλητές στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Posted: 04 Sep 2014 03:25 AM PDT



Με 35 αθλητές κι αθλήτριες από σωματεία όλης της Ελλάδας αναχώρησε οδικώς τα ξημερώματα της Πέμπτης για τη Βοσνία και την πόλη Βίσεγκραντ, η Εθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων προκειμένου να πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Τα ελληνικά πληρώματα θα πάρουν μέρος στα 19 από τα 21 αγωνίσματα του προγράμματος με στόχο να ανεβάσουν στα περισσότερα από αυτά την γαλανόλευκη στο βάθρο. «Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κάναμε την καλύτερη επιλογή και πάμε για τα καλύτερα αποτελέσματα» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης που θα συνοδεύσει την ομάδα μαζί με τους σωματειακούς Γιάννη Τσαλούχο και Βασίλη Χασιώτη.

Αρχηγός της αποστολής ο έφορος Εθνικών ομάδων Κώστας Παπαγιάννης ενώ ως διαιτητής μεταβαίνει στην Βοσνία και ο Μιχάλης Παχής. Στο Βίσεγκραντ θα μεταβεί και ο ταμίας της Κωπηλατικής ομοσπονδίας Γιώργος Μουτσάτσος με την ιδιότητα του προέδρου του Βαλκανικού συνεδρίου.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα θα πάρουν ακόμη μέρος εκτός της οικοδέσποινας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και οι FYROM, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία και για πρώτη φορά η Κύπρος.

Αναλυτικά η σύνθεση της Εθνικής ομάδας που επιλέχθηκε κατόπιν δοκιμασιών έχει ως εξής:

Έφηβοι:
Τετράκωπος άνευ: Μάντζιος Κ-Βλάχος Ν.-Παπασακελλαρίου Γ.-Αθανασίου Χ.
Δίκωπος άνευ: Λαδόπουλος Δ.-Λεμονάς Κ.
Σκιφ: Καλέντζης Σ.
Διπλό σκιφ: Ντούσκος Σ-Πέτρου Ι (φωτο)
Τετραπλό σκιφ: Ντούσκος Σ.-Πέτρου Ι.-Καλέντζης Σ.-Χαριτάκης Θ.
Οκτάκωπος: Μάντζιος Κ- Βλάχος Ν.-Παπασακελλαρίου Γ.-Αθανασίου Χ.- Λαδόπουλος Δ.-Λεμονάς Κ-ΧάγιαςΙ.-Προκοπίου Ι. Μπούγιας Α (πηδαλ.)

Νεάνιδες:
Τετραπλό σκιφ: Ασουμανάκη Σ.-Ζέρβα Κ.-Γιάννου Π.-Μάμαλου Δ.
Δίκωπος άνευ: Εμμανουηλίδου Θ.-Κυρίδου Α.
Σκιφ: Γιάννου Π.
Διπλό σκιφ: Ασουμανάκη Σ.-Ζέρβα Κ

Παίδες:
Σκιφ: Αθανασιάδης Β.
Διπλό σκιφ: Μπαλλής Π.-Καλανταρίδης Ι.
Οκτάκωπος: Αντώνης Σ.-Βαρδάκας Κ-Νάσιος Β.-Παπαδημητρίου Χ.-Κουστουμπάρδης Κλ.-Μητρόπουλος Β.-Δημάκος Λ.-Αθανασίου Β.-Μπούγια Α (Πηδαλ)
Τετράκωπος άνευ: Αντώνης Σ.-Βαρδάκας Κ-Νάσιος Β.-Παπαδημητρίου Χ
Δίκωπος άνευ: Κουστουμπάρδης Κλ.-Μητρόπουλος Β
Τετραπλό σκιφ: Μπαλλής Π.-Καλανταρίδης Ι.-Αρμενιάκος Κ.-Αθανασιάδης Β.

Κορασίδες:
Σκιφ: Βόντζου Α.
Διπλό σκιφ: Νίκα Α-Τσιόλα Σ.
Τετραπλό σκιφ: Νίκα Α-Τσιόλα Σ.-Βόντζου Α-Κοζανίτη 
Πηγή: www.kopilasia.gr