Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ Ν.Ο.Θ.

Posted: 01 Sep 2014 11:00 AM PDT


Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης εγκατέλειψε το κτίριο που ενοικίαζε για τη στέγαση του στην οδό Λουκιανού και μεταφέρθηκε στις νεόκτιστες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Με αφορμή τον εορτασμό της σημαντικής αυτής επετείου θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Δημήτρης Αγραφιώτης με σολίστ στο πιάνο τη Λόλα Τότσιου. Τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης θα διευθύνει η Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Τα έργα που θα ακουστούν θα είναι:
L.v.Beethoven – Choral Fantasy op.80
W.A.Mozart – Symphony No. 40

Τη λαμπερή αυτή βραδιά θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ανακήρυξης Επιτίμων Προέδρων των κ.κ. Σταύρου Κωνσταντινίδη και Στέργιου Φέσσα για την πολυετή προσφορά τους στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Υποδοχή στα Γιάννενα των Παγκ. Πρωταθλητών του Ν.Ο.Ι. - Δυναμικό «παρών» του Ν.Ο.Ι. στον «Νάιο Δρόμο» Δωδώνης

Posted: 01 Sep 2014 10:57 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υποδοχή στα Γιάννενα των Παγκ. Πρωταθλητών του Ν.Ο.Ι.
Στην κορυφαία εξάδα του κόσμου η βάρκα των Τσίλη - Τζιάλλα


Στην κορυφαία εξάδα του κόσμου βρέθηκε η Τετράκωπος με τους Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.
Ο ανταγωνισμός για την ελληνική βάρκα ήταν μεγάλος και τελικά, παρά τον ένα χρόνο αποχής από τις διεθνείς διοργανώσεις και την αντικατάσταση ενός μέλους της (Γ. Παπαχρήστου), η Τετράκωπος κατάφερε να πλασαριστεί στον τελικό του αγωνίσματος, όπου ανταγωνίστηκε «μεγαθήρια» όπως η Αυστραλία, η Μεγ. Βρετανία και οι ΗΠΑ.
Μετάλλιο μπορεί να μην πήρε η βάρκα αυτή τη φορά στο Παγκόσμιο, όμως με την δυναμική αγωνιστική εμφάνιση που έκανε στο Άμστερνταμ, επιβεβαίωσε ότι παραμένει στα κορυφαία πληρώματα του κόσμου και έβαλε τις βάσεις για νέες επιτυχίες την ερχόμενη χρονιά, οπότε και θα
Διαβάστε περισσότερα »