Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Ο Hamish Bond κέρδισε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιονίκη Mahe Drysdale στο σκιφ των ανδρών

Posted: 31 Jan 2014 11:38 AM PST


IMG_5091

Ο Hamish Bond κέρδισε τον Ολυμπιονίκη Mahe Drysdale στο σκιφ των ανδρών στην τοπική ρεγκάτα του Cambridge Town Cup, στη λίμνη Karapiro της Νέας Ζηλανδίας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου προετοιμασίας που ο Bond κέρδισε τον Drysdale στο σκιφ.

Σε όχι και πολύ καλές συνθήκες νερού ο Drysdale προηγείτο του Bond για μεγάλο μέρος του αγώνα, αλλά με ένα πολύ δυνατό φίνις ο Bond τον πέρασε έχοντας μάλιστα μια διαφορά 2,5 δευτερολέπτων από τον Ολυμπιονίκη.

Ο Bond, ο οποίος είναι Ολυμπιονίκης και τέσσερεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής στη δίκωπο των ανδρών, προπονείται τακτικά στο σκιφ για να προσθέτει ποικιλία στην προπόνησή του.

Τρίτος, πίσω από τον Drysdale, τερμάτισε ο Robbie Manson μέλος του περσινού διπλού σκιφ της Νέας Ζηλανδίας καθώς και του τετραπλού των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο συνεργάτης του Bond στη δίκωπο, Eric Murray, τερμάτισε τέταρτος.

Ο αγώνας, στις τρεις ημέρες που διαρκεί, προσέλκυσε περισσότερους από 2.300 κωπηλάτες και μεταξύ αυτών τους περισσότερους κορυφαίους κωπηλάτες της Νέας Ζηλανδίας. Ο Ολυμπιονίκης στο διπλό σκιφ των ανδρών, Joseph Sullivan, δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του μετά από μια απογοητευτική σεζόν το 2013. Ο Sullivan συνεργάστηκε με τον Manson και κέρδισε στο διπλό σκιφ.

Στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών κέρδισε η Brooke Donoghue, κερδίζοντας μάλιστα τις πιο έμπειρες Lucy Strack και Julia Edward. Η 19χρονη Donoghue πέρσι αγωνιζόταν στο τετραπλό σκιφ στην τζούνιορ κατηγορία, ενώ οι Strack και Edward αγωνίστηκαν για την στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2013. 
 Πηγή: www.worldrowing.com

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Ν.Ο.Γιαννιτσών

Posted: 30 Jan 2014 09:54 PM PST

Στις 9 Φεβρουαρίου 2014 η κοπή της πίτας του Ν.Ο.Μαυροχωρίου

Posted: 30 Jan 2014 09:51 PM PST