Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Χρυσό μετάλλιο ο Κύπριος Αλέξανδρος Ζησιμίδης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Indoor Rowing 2014

Posted: 29 Jan 2014 11:24 AM PST


Photo: Για αλλη μια φορά η Κυπριακή σημαία ανεβαίνει βάθρο σε πανευρωπαϊκό ανοικτό πρωτάθλημα indoor rowing. Αυτη την φορά όμως το μετάλλιο εχει χρώματα Χρυσό. Συγχαρητήρια Αλέξανδρε.

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε ο Αλέξανδρος Ζησιμίδης από την Κοπεγχάγη, όπου το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Indoor Rowing. Ο Κύπριος αθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση στην κούρσα των εφήβων ελαφρών βαρών, με χρόνο 6:32.00. 
Οι άλλοι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού που πήραν μέρος στο εν λόγω πρωτάθλημα είναι ο Κλεάνθης Κλεάνθους, ο οποίος κατέλαβε την πολύ τιμητική 7η θέση στην ανοικτή κατηγορία Αντρών με χρόνο 6:09.3 και ο Αριστοτέλης Ιωάννου που κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία αντρών ελαφρών βαρών με χρόνο 6:24.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κούρσα του Αριστοτέλη υπήρξε ισοφάριση του Παγκοσμίου Ρεκόρ της κατηγορίας από τον Δανό Henrik Stephansen με χρόνο 5:56.7

Η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας "Στην Πράξη" την Κυριακή 2/2 στις 13:30 με την Σύλβια Κλιμάκη στον Σκάι

Posted: 29 Jan 2014 08:45 AM PST

Χαρισματικά παιδιά που πάνε κόντρα… στο ρεύμα!


H Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που οι ιστορίες τους επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει διέξοδος από την ελληνική κρίση. Μπορεί να κάνουν κάτι πολύ απλό και καθημερινό μπορεί να κάνουν κάτι πολύ καινοτόμο, όπως και να΄χει το κάνουν με ΜΕΡΑΚΙ! Η Σύλβια τραβά… κουπί με την εθνική ομάδα κωπηλασίας της Ελλάδας και προβάλλει το παράδειγμα των χαρισματικών αυτών παιδιών, που επιλέγοντας το όνειρο του πρωταθλητισμού, δεν το βάζουν με τίποτα κάτω και με πείσμα πάνε… κόντρα στο ρεύμα!