Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Τρεις Κύπριοι αθλητές στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Indoor Rowing

Posted: 24 Jan 2014 12:30 AM PST


Photo: Με την συμμετοχή τριών κύπριων κωπηλατών ξεκινά το Σάββατο στην Κοπεγχάγη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Indoor Rowing. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού: Αλέξανδρος Ζισιμίδης (Κατηγορία Εφήβων - Ελαφρών Βαρών), Αριστοτέλης Ιωάννου (Κατηγορία Ανδρών - Ελαφρών Βαρών) και Κλέανθης Κλεάνθους (Κατηγορία Ανδρών - Βαρέων Βαρών) έχουμε μεταβεί ήδη στην Δανία και δηλώνουν πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να τιμήσουν την κυπριακή κωπηλασία. Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση που διεξήχθη στο Nottingham της Αγγλίας ο Αριστοτέλης Ιωάννου και η Μαρία Καραίσκου, και οι δύο του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις στις κατηγορίες τους επιστρέφοντας στην Κύπρο με δύο αργυρά μετάλλια.   Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά μας.

Με την συμμετοχή τριών κύπριων κωπηλατών ξεκινά το Σάββατο στην Κοπεγχάγη το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Indoor Rowing. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού: Αλέξανδρος Ζισιμίδης (Κατηγορία Εφήβων - Ελαφρών Βαρών), Αριστοτέλης Ιωάννου (Κατηγορία Ανδρών - Ελαφρών Βαρών) και Κλέανθης Κλεάνθους (Κατηγορία Ανδρών - Βαρέων Βαρών) έχουν μεταβεί ήδη στην Δανία και δηλώνουν πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να τιμήσουν την κυπριακή κωπηλασία.
Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση που διεξήχθη στο Nottingham της Αγγλίας ο Αριστοτέλης Ιωάννου και η Μαρία Καραΐσκου, και οι δύο του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις στις κατηγορίες τους επιστρέφοντας στην Κύπρο με δύο αργυρά μετάλλια.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά.