Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Επίσκεψη αντιπροσωπίας του Δ.Σ. του Ν.Ο.Κατερίνης στον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου

Posted: 25 Jun 2015 11:03 PM PDT

Τον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο επισκέφτηκε, την περασμένη Τρίτη 23/6, αντιπροσωπία του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κο Κώστα Καρυώτη, τον Αντιπρόεδρο κο Γιάννη Κυρίτση, τον Αν.Γ.Γραμματέα κο Βαγγέλη Καρπούζα και τον Έφορο Δ.Σχέσεων κο Κώστα Σακκά. 

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος υποδέχθηκε με θέρμη τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας που εκτός από την Παραλία όπου έχει την έδρα του, δραστηριοποιείται και στο κανάλι του Λιτοχώρου όπου προπονούνται πάνω από 60 αθλητές του τμήματος κωπηλασίας από Κατερίνη και Λιτόχωρο.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης και οι συνεργάτες του, ανέπτυξαν σύντομα τα σχέδια τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην Πιερία και τόνισαν ιδιαίτερα, ότι οι σημαντικές Πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες που έχει φέρει ο Ν.Ο.ΚΑΤ δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτευχθούν χωρίς την ύπαρξη του κωπηλατικού στίβου στο κανάλι του Λιτοχώρου.

Ο Δήμαρχος από τη μεριά του αναγνωρίζοντας τη καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, δήλωσε αρωγός στην προσπάθειά τους και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο κωπηλατικός στίβος στο κανάλι του Λιτοχώρου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Posted: 25 Jun 2015 10:57 PM PDT

Με πολύ κέφι, ζεστή ατμόσφαιρα και πολλούς συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20/6 η όμορφη γιορτή που ετοίμασε η νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία.

Παλιοί και νέοι αθλητές και αθλήτριες, γονείς αθλητών, φίλοι και μέλη του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν καλύτερα, να συζητήσουν για το ιστορικό παρελθόν, το παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον του Ομίλου και να διασκεδάσουν με καλή μουσική, barbeque και πεντανόστιμα εδέσματα. Οι ιστορίες από το παρελθόν πολλές, αλλά ακόμη περισσότερα τα σχέδια και τα όνειρα για το μέλλον του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και παρουσίασε τα μέλη του νέου Δ.Σ. Παράλληλα τόνισε ότι ο Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι μια μεγάλη οικογένεια και κάλεσε όλους να σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια ώστε να συνεχίσει ο Όμιλος να προσφέρει στους νέους και να φέρνει στην Πιερία υψηλές πανελλήνιες και διεθνείς αγωνιστικές διακρίσεις.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων
Κώστας Σακκάς