Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Διασυλλογικοί αγώνες Β' Αλεξίδεια 2015 από τον ¨Αίολο¨Μυτιλήνης

Posted: 12 Jun 2015 11:12 PM PDT

Σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 6 Ιουλίου, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον πρόωρο χαμό του πρωταθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη, στα 26 του χρόνια, από καλπάζουσα λευχαιμία. Ο Αιόλος Μυτιλήνης, με τα χρώματα του οποίου ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, καθιέρωσε από πέρσι διασυλλογικούς αγώνες με την επωνυμία "Αλεξίδεια". Οι φετινοί αγώνες, τα "2α Αλεξίδεια", θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην περιοχή της Σκάλας Παμφίλων στη Λέσβο και η προθεσμία υποβολής συμμετοχών εκπνέει την Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ' όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών που αγωνιζόταν όταν σπούδαζε στην Αθήνα, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την πλήρη προκήρυξη των αγώνων: Προκήρυξη "2α Αλεξίδεια"
Φωτογραφίες και δημοσιεύματα από τους περσινούς αγώνες μπορείτε να δείτε στο pdf που επιμελήθηκε ο "Αίολος" Μυτιλήνης: Εντυπώσεις από τα Ά Αλεξίδεια

Στην Καστοριά με την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.!

Posted: 12 Jun 2015 11:12 PM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Καστοριά με την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι.!
Εντατικές προπονήσεις ενόψει των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων

Μπήκαμε στο καλοκαίρι και καθώς πλησιάζουν οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας, με βασικότερα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, η Ελληνική Εθνική Ομάδα ξεκίνησε τις τακτικές θερινές προπονήσεις της στη λίμνη της Καστοριάς.
Τον βασικό «κορμό» στα κοινόβια που είναι ήδη σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν ως τα τέλη του μήνα, αποτελούν για μία χρονιά ακόμη οι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πιο συγκεκριμένα, στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ανδρών – Γυναικών συμμετέχουν πέντε επίλεκτοι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι.. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη και για τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές Σπύρο Αντώνη, Στέφανο Ντούσκο και Αμαλία Τσιάβου.
Στο μεταξύ, εντός του Ιουνίου διεξάγεται στην Καστοριά και κοινόβιο Εφήβων – Νεανίδων και αθλητών κάτω των 23 ετών. Στο τέλος του θα γίνει αγώνας αξιολόγησης για την τελική συγκρότηση των εθνικών ομάδων στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Σ' αυτό από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα πάρουν μέρος σταδιακά οι νεαροί πρωταθλητές Νίκος Βλάχος, Κωστής Μάντζιος, Κώστας Βαρδάκας, ο Σπύρος Αντώνης και η Κατερίνα Ζέρβα.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων