Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Παραιτήσεων συνέχεια στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

Posted: 29 Apr 2015 08:34 PM PDT

παραιτηση, ομιλου, κατερινης, ναυτικουΠαραίτηση του Β΄Αντιπροέδρου και τέως Παγκόσμιου Πρωταθλητή κωπηλασίας Κ.Καρυώτη από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Μετά την παραίτηση από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. της Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων, κ. Αναστασίας Τολιοπούλου και τρεις ακόμη που δεν έχουν κοινοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης και που αναφέρονται παρακάτω, παραίτηση υπέβαλε και ο Β' Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Κώστας Καρυώτης. Οι λόγοι της παραίτησης αναφέρονται στη παρακάτω επιστολή.

Προς το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ.
Κωνσταντίνου Καρυώτη  
-------
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Μετά την γενική συνέλευση των μελών του σωματείου, που έλαβε χώρα την 18-01-2015 και την μη έγκριση από το σώμα με συντριπτική πλειοψηφία του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού που το Δ.Σ. είχε υποβάλει σ' αυτό, εκλαμβάνοντας προσωπικά το γεγονός ως άρση της εμπιστοσύνης των μελών προς το συμβούλιο συλλογικά, υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ., την οποία παρακαλώ θερμά να κάνετε δεκτή, ως εξάλλου έχετε υποχρέωση από το Καταστατικό του Συλλόγου.
Επειδή ποτέ στο παρελθόν δεν συνέβη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας να μην εγκρίνει τον διοικητικό και κυρίως τον οικονομικό απολογισμό, εκφράζω την ευχή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., να ερμηνεύσουν  ορθά  το μήνυμα που εστάλη από τα μέλη μας και να πράξουν ανάλογα με την συνείδησή τους.
   
                                                                Κωνσταντίνος Χ. Καρυώτης

Πέντε συνολικά οι παραιτήσεις!
Και για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για το πόσο μεγάλο είναι το θέμα στη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου της Κατερίνης, παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω σχόλιο που έγραψε ανώνυμος φίλος στην παρούσα ανάρτηση:
"Δυστυχώς οι παραιτήσεις δεν είναι μόνο αυτές που έχουν κοινοποιηθεί. Αρχικά παραιτήθηκε το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. και έφορος ιστιοπλοΐας, κος Αθανάσιος Λύρας. Ακολούθησε η παραίτηση της επίσης επί πολλά έτη συμβούλου και Γ. Γραμματέως, κας Σίσσης Παρλίτση. Αργότερα και αμέσως μετά την Γ.Σ όπου απορρίφθηκε ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός του 2014, παραιτήθηκε η σύμβουλος κα Ουρανία Μαργαρίτη που είχε αντικαταστήσει την κα Παρλίτση και ακολούθησε η παραίτηση της παλιάς πρωταθλήτριας κωπηλασίας και εφόρου Δ. Σχέσεων, κας Τουλιοπούλου Αναστασίας. Η παραίτηση και του Κώστα Καρυώτη, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα της κωπηλασίας και με ιστορία 30 ετών στο άθλημα, έρχεται να δείξει ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διοίκησης στον Όμιλο της Κατερίνης. Κρίμα!!!" 


Ο Χρήστος Αλεξίου νέος Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Posted: 29 Apr 2015 04:36 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Χρήστος Αλεξίου νέος Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Σε ανασυγκρότηση προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων μετά την απώλεια του επί μακρά σειρά ετών Προέδρου του Ν.Ο.Ι. Σωτήρη Στάμου. Η νέα σύνθεσή του έχει ως εξής: Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου, Αντιπρόεδρος Φίλιππος Μάνθος, Γενικός Γραμματέας Αναστάσιος Σκλιβανίτης, Ταμίας Κων/νος Μπίλης, Έφορος Κωπηλασίας Κων/νος Νταλαμάγκας, Έφορος Κανόε – Καγιάκ Κων/νος Μόσχοςκαι Μέλη Αριστοτέλης Καζαντζής, Κων/νος Μπαράτσας και Αντώνης Καραπέτσος.
Ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου έχει συμπληρώσει εικοσαετή θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Εξελέγη για πρώτη φορά σ' αυτό το 1995 ως μέλος. Θήτευσε επί τριετία ως Ταμίας και από το 2010 ως Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Ι..

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Πρωτιές για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στις τελικές προκρίσεις του Σχινιά

Posted: 29 Apr 2015 04:33 AM PDT

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτιές για τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στις τελικές προκρίσεις του Σχινιά
Mε την Εθνική Κωπηλασίας προπονούνται έξι επίλεκτοι

Πρωτιές και διακρίσεις, όπως εξάλλου ήταν αναμενόμενο, πέτυχαν οι επίλεκτοι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κατά τους διήμερους προκριματικούς αγώνες που διεξήγαγε πρόσφατα στον Σχινιά η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας, με στόχο να στελεχώσει τις Εθνικές της Ομάδες.
Πρώτοι στα αγωνίσματα που έτρεξαν αναδείχθηκαν φυσικά οι δύο Ολυμπιονίκες του Ν.Ο.Ι., ο Γιάννης Τσίλης κι ο Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Πρώτοι στην Δίκωπο Εφήβων τερμάτισαν οι Νίκος Βλάχος και Σπύρος Αντώνης, ενώ ο Στέφανος Ντούσκοςπήρε την πρωτιά στο ελαφρό Σκιφ Εφήβων και τερμάτισε δεύτερος στο Σκιφ των Ανδρών. Πρώτη στο ελαφρύ Σκιφ Γυναικών αναδείχθηκε και η Αμαλία Τσιάβου, ενώ ο Θανάσης Παλαιοπάνος κατετάγη πρώτος στο Σκιφ Παίδων. Στη Δίκωπο της ίδιας κατηγορίας πρώτοι τερμάτισαν οι Αποστόλης Ντότης και Παντελής Σωτηρακόπουλος.
Επίσης, τέταρτος στο Σκιφ Εφήβων ήταν ο Άρης Γραμμενιάτης, και δεύτερη στο Σκιφ Κορασίδων η Άρτεμις Ντούσκου.
Αυτή την περίοδο και μετά τις προκρίσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιάπροπονητικό κοινόβιο 21 επίλεκτων αθλητών κι αθλητριών, από τους οποίους θα προκύψει και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Κωπηλασίας. Από πλευράς Ν.Ο.Ι., εκτός των Τσίλη – Τζιάλλα συμμετέχουν οι Στέφανος Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου, Νίκος Βλάχος και Σπύρος Αντώνης.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

3ος Αγώνας Αξιολόγησης: Φωτογραφίες μέρος 6ο

Posted: 28 Apr 2015 11:06 PM PDT


Ο κ. Πρεάρης, για μια ακόμη φορά, μας παραχώρησε το φωτογραφικό υλικό από τον 3ο Αγώνα Αξιολόγησης που έγινε το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου 2015, στον Σχινιά και τον ευχαριστούμε πολύ.



Διαβάστε περισσότερα »

3ος Αγώνας Αξιολόγησης: Φωτογραφίες μέρος 5ο

Posted: 28 Apr 2015 10:41 PM PDT

Ο κ. Πρεάρης, για μια ακόμη φορά, μας παραχώρησε το φωτογραφικό υλικό από τον 3ο Αγώνα Αξιολόγησης που έγινε το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου 2015, στον Σχινιά και τον ευχαριστούμε πολύ.


Διαβάστε περισσότερα »

3ος Αγώνας Αξιολόγησης: Φωτογραφίες μέρος 4ο

Posted: 28 Apr 2015 10:39 PM PDT

Ο κ. Πρεάρης, για μια ακόμη φορά, μας παραχώρησε το φωτογραφικό υλικό από τον 3ο Αγώνα Αξιολόγησης που έγινε το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου 2015, στον Σχινιά και τον ευχαριστούμε πολύ.


Διαβάστε περισσότερα »