Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


ΕΚΟΦΝΣ: Γίνε εθελοντής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας

Posted: 30 Apr 2014 07:35 AM PDT

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για την μεγάλη γιορτή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας κωπηλασίας τον ερχόμενο Οκτώβριο (17-19) στα νερά του Θερμαϊκού και η Οργανωτική επιτροπή έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Εκατοντάδες αθλητές συνοδοί και θεατές θα έρθουν από όλα τα μέρη του πλανήτη για να συμμετάσχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Σε αυτή τη γιορτή της κωπηλασίας μπορούμε όλοι να συμμετάσχουμε και να προσφέρουμε προκειμένου να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Εάν θέλετε να είστε μέρος αυτής της γιορτής δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ που θα βρείτε ΕΔΩ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία καλούν όλους τους φίλους του αθλήματος, όλους τους λάτρεις του αθλητισμού να γίνουν εθελοντές στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση της χρονιάς για την Ελλάδα .

Σας περιμένουμε

Άναψε η Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Νανζίνγκ 2014»

Posted: 30 Apr 2014 07:30 AM PDT

To ταξίδι της για την πόλη Νανζίνγκ άρχισε η Φλόγα των Νέων, μετά από τη γέννηση της σε μια εξαιρετική Τελετή σήμερα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Νανζίνγκ 2014» άναψε με τον παραδοσιακό τρόπο στα χέρια της νέας Πρωθιέρειας, της ηθοποιού Κατερίνας Λέχου που εκτέλεσε άψογα το ρόλο της και στη συνέχεια την μεταλαμπάδευσε στον πρώτο Λαμπαδηδρόμο, τον 17χρονο πρωταθλητή της ξιφασκίας Μάριο Γιακουμάτο.

Η Λαμπαδηδρομία συνεχίστηκε εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου με δρομείς την 17χρονη τενίστρια Σουν Ζιγιέ, τον 24χρονο αθλητή του στίβου Ζιαν Φανγκ και την 18χρονη αθλήτρια της κωπηλασίας Αθηνά Αγγελοπούλου, κάτω από το θερμό χειροκρότημα εκατοντάδων μικρών μαθητών και μαθητριών, στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης, της φιλίας και της συναδέλφωσης των λαών, στους κατοίκους όλου του πλανήτη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέδωσε τη
Διαβάστε περισσότερα »

Συγχαρητήρια Καρυώτη για τις επιτυχίες των αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Posted: 30 Apr 2014 07:14 AM PDT

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τα συγχαρητήρια μου για τις διακρίσεις των Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνας Νικολαϊδου, Νίκου Κακούρη, Θωμά Καραμήτρου, Δέσποινας Νικολαΐδου, Ρένου Ζερβά, Εμμανουήλ Μπούφτα, Άννας Ψωμιάδου, Ράνιας Τσιβούλα και Λευτέρη Ευσταθιάδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και της Ζωής Μανιώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, όπως επίσης και στον τεχνικό Σύμβουλο Κωπηλασίας Γιώργο Μπικογιάννη και τον προπονητή Ιστιοπλοΐας Νίκο Σταυρίδη!! 
Σας ευχαριστούμε όχι μόνο για τις διακρίσεις σας αλλά και για το ήθος σας!! 

Κώστας Καρυώτης
Β´Αντιπρόεδρος Ν.Ο.ΚΑΤ.

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Π.Π.Κ.2014 ο Ν.Ο.Αργοστολίου

Posted: 29 Apr 2014 10:55 PM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας  Α' Φάση  Κατηγορίας  Εφήβων – Νεανίδων –  Ανδρών – Γυναικών, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά Μαραθώνα στις 23-27/04/2014.
        Συμμετείχαν 28 σωματεία με μεγάλο αριθμό αθλητών.  Ο Σύλλογός μας έλαβε μέρος με 8 αθλητές δηλ. πέντε αγόρια και τρία κορίτσια.  Μετά από διαδικασίες πρόκρισης  για τους τελικούς,  έξι αθλητές μας κατόρθωσαν να προκριθούν στους τελικούς και δύο στους μικρούς τελικούς των αγωνισμάτων τους.   Υπ' όψη σας ότι, όταν εννοούμε Τελικοί Αγωνιστμάτων περιλαμβάνονται 6 πληρώματα.   Ο ομάδα μας κατάφερε να αποσπάσει δύο 3ες θέσεις και μία 4η θέση με τις αθλήτριες μας, μια 5η θέση με τους εφήβους
Διαβάστε περισσότερα »