Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Ξεκίνησε η λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών (Ν.Ο.ΣΠ.)

Posted: 11 Apr 2014 10:46 AM PDT

Το Σάββατο, 1η Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών (Ν.Ο.ΣΠ.) στο αμφιθέατρο της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών (ΑΚΣΣ).

Παρά τη κακοκαιρία, η συμμετοχή ήταν αθρόα, έτσι ώστε να καταγραφούν περισσότερα από 90 ιδρυτικά μέλη, μεταξύ τους και πολλοί Σπετσιώτες, οι οποίοι συμμετείχαν με ιδιαίτερη θέρμη, τόσο στη Συνέλευση, όσο και στις διεργασίες που προηγήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, έγινε μια πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίαση των πεπραγμένων της Συντονιστικής Επιτροπής, καθώς και των σκοπών και της ταυτότητας του Ν.Ο.ΣΠ. Το σήμα βασίζεται στη παράδοση του νησιού! Κεντρικό στοιχείο του έχει την άγκυρα και την τρίαινα σε χιαστί διάταξη, φέροντας τα χρώματα της σημαίας του νησιού κατά την Επαναστατική περίοδο (κόκκινο, λευκό και κυανό). Την άγκυρα, για να τονίζει τη ναυτοσύνη των Σπετσών, τη μακριά ναυτική παράδοσή τους, τα καρναγια τους, ενώ αποτελεί και βασικό στοιχείο της σημαίας του νησιού, και την τρίαινα, το έμβλημα του Ποσειδώνα αλλά και του Ιδρύματος της ΑΚΣΣ, αποτιμώντας έτσι φόρο τιμής στο μεγάλο Σπετσιώτη Εθνικό Ευεργέτη Σωτήριο Ανάργυρο.
Διαβάστε περισσότερα »

Εντατική προετοιμασία του ΝΟΜ για Σχινιά

Posted: 11 Apr 2014 10:29 AM PDT


NOM_kopilasia_proponisi_therma2_2014

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την επίπονη προετοιμασία της η ομάδα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, ώστε οι αθλητές της να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην Α' Φάση του 80ού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις κατηγορίες εφήβων - νεανίδων, ανδρών - γυναικών.

Στους αγώνες, που θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 27 Απριλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα, θα συμμετάσχουν από πλευράς ΝΟΜ συνολικά εννέα αθλητές.

Πρόκειται για τις Νικολέτα Βύρρη, Αρετή Δημητράκα, Δήμητρα Ζαραδούκα, Θεανώ Μάτα, Βικτωρία Σιταρά και τους Αντώνη Ανδρόνικο, Άγγελο Δεμερτζή, Νίκο Μαζιώτη και Συμεών Σιταρά. Την αποστολή θα συνοδεύσει η προπονήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Δέσποινα Μαρίνου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Κωπηλασίας Μυτιλήνης ευχαρίστησε τις δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες, που συνδέουν τη Λέσβο με τον Πειραιά, Hellenic Seaways και Blue Star Ferries, για την έκπτωση που πραγματοποίησαν στις τιμές των εισιτηρίων για την ομάδα του ΝΟΜ.