Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πρεμιέρα με 45 κούρσες

Posted: 23 Apr 2014 09:39 AM PDT


Πλούσιο σε δράση και με μεγάλο ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα της 1ης ημέρας της Α΄ Φάσης του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας FORD, που ξεκινάει την Πέμπτη 24 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με την συμμετοχή 400 αθλητών από 28 σωματεία.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 45 προκριματικές σειρές όλων των κατηγοριών και αγωνισμάτων, με τα 270 και πλέον πληρώματα να προσπαθούν να σφραγίσουν μια θέση στους τελικούς του σαββατοκύριακου.

Ο πρώτος προκριματικός του πρωταθλήματος, το διπλό σκιφ εφήβων θα πάρει εκκίνηση στις 8 το πρωί της Πέμπτης ενώ, αν δεν υπάρξουν αλλαγές, η τελευταία κούρσα της πρώτης μέρας έχει προγραμματιστεί για τις 13:08 και είναι ο προκριματικός του τετραπλού σκιφ ανδρών.

Ο καιρός, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται να είναι καλός με ηλιοφάνεια και την ένταση του ανέμου να μην ξεπερνάει τα 2 μποφόρ.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Πηγή: www.kopilasia.gr

Όλα έτοιμα για το 80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα FORD

Posted: 23 Apr 2014 06:34 AM PDT



Με τη συμμετοχή 400 αθλητών κι αθλητριών από 28 σωματεία όλης της χώρας ξεκινάει την Πέμπτη 24/4 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά η Α΄ Φάση του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας FORD για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων, Α-Γ και Α-Γ ελ βαρών που θα διαρκέσει ως τη Κυριακή 27/4.

Την Πέμπτη, με ώρα έναρξης 08:00, θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί όλων των κατηγοριών, την Παρασκευή (08:00) οι επαναληπτικοί και ημιτελικοί, το Σάββατο (08:30) οι τελικοί των Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών και Γυναικών, ενώ την Κυριακή θα ολοκληρωθεί η Α΄ Φάση με τους τελικούς των Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ ελαφρών βαρών.

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις κληρώσεις της Πέμπτης ΕΔΩ

Μέγας Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και για το 2014 είναι η FORD HELLAS, ενώ στην προσπάθεια αυτή προστέθηκαν η CHIQUITA HELLAS, η SKY EXPRESS και η LIVARDAS.

Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος είναι ακόμα η FREZYDERM και η ETEM.

Δείτε στην ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος http://hrc-2014.hellenic-rowing.com/ και το official trailer της διοργάνωσης στη σελίδα http://hellenic-rowing-championships.blogspot.gr/
Πηγή: www.kopilasia.gr

Με 67 αθλητές στο Σχινιά ο Ν.Ο.Ιωαννίνων για το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Posted: 23 Apr 2014 03:51 AM PDT

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ν.Ο.Ι.  υπερασπίζεται και φέτος το… στέμμα του στην Κωπηλασία!
Με 67 αθλητές στο Σχινιά για το 80οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα


Αποφασισμένος να κατακτήσει για μία ακόμη χρονιά τον επίζηλο διπλό τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος είναι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά κατεβαίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με τη μεγαλύτερη ομάδα αθλητών που έχει ποτέ κατεβάσει σωματείο στους συγκεκριμένους αγώνες.
Η πρώτη φάση του 80ουΠανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας ξεκινάει αύριο με προκριματικούς και ο Ν.Ο.Ι. θα ρίξει στη «μάχη» συνολικά 67 επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες, σε περισσότερα από 30 πληρώματα! Στόχος του να βρεθεί και φέτος στην κορυφή της Ελληνικής
Διαβάστε περισσότερα »