Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Οι προτάσεις στη συνάντηση με τα σωματεία

Posted: 28 Apr 2014 06:37 AM PDT



Έντονος προβληματισμός για το μέλλον αλλά και προτάσεις για να αντιμετωπισθούν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός αναδείχθηκαν κατά την συνάντηση της διοίκησης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των σωματείων που έγινε στην διάρκεια του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Καταρχήν αποδεκτή έγινε η πρόταση της Ομοσπονδίας για μείωση των ημερών διεξαγωγής της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος από τέσσερις σε τρεις κι από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Συζητήθηκε ακόμη η μείωση των αγωνισμάτων καθώς και ο περιορισμός των αγωνισμάτων που θα μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε αθλητής. Επίσης προτάθηκε να καλύπτει η Ομοσπονδία τις δαπάνες των αθλητών των Εθνικών ομάδων που παίρνουν μέρος σε προπονητικά κοινόβια όπως και να εξεταστεί η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος με γνώμονα την οικονομία Ομοσπονδίας και σωματείων σε μετακίνηση, διαμονή και διατροφή.

Όλες οι προτάσεις και οι απόψεις πάνω σε αυτές που καταγράφηκαν θα έρθουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το οποίο θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις για την έγκρισή του ή μη.  
Πηγή: www.kopilasia.gr 

Σάρωσε μετάλλια και διακρίσεις ο Ν.Ο.Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2014

Posted: 28 Apr 2014 06:24 AM PDT

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ν.Ο.Ι. απόλυτος κυρίαρχος στην ελληνική Κωπηλασία
Σάρωσε μετάλλια και διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


Σε θρίαμβο για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, όπως εξάλλου ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε η πρώτη και πιο κρίσιμη φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη επί ένα τετραήμερο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με την συμμετοχή 28 σωματείων και περισσότερων από 400 αθλητών απ' όλη την Ελλάδα.
Η πολυπληθής αποστολή του Ν.Ο.Ι. επέστρεψε χθες βράδυ στα Γιάννενα κουβαλώντας στις αποσκευές της συνολικά 29 μετάλλια, εκ των οποίων 18 χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και οκτώ χάλκινα. Αριθμοί – ρεκόρ όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών με πέντε  χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια! Πολλαπλάσια ήταν και η συγκομιδή βαθμών για το Ν.Ο.Ι. σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία.
Με τις επιδόσεις αυτές, οι οποίες επιτεύχθηκαν εν μέσω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Ν.Ο.Ι.
Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφίες από το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2014

Posted: 28 Apr 2014 06:13 AM PDT

Φωτογραφίες από το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2014. Το υλικό μας το παραχώρησε ο κ. Πρεάρης και τον ευχαριστούμε 


Διαβάστε περισσότερα »

Π.Π.Κ. 2014: Αποτελέσματα Κυριακής και πίνακας μεταλλιών

Posted: 27 Apr 2014 11:59 PM PDT

4 Μετάλλια ο Ν.Ο.Καστοριάς στο 80ο Π.Π.Κ. 2014

Posted: 27 Apr 2014 11:19 PM PDT



Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην Α΄φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Με τη συμμετοχή 13 αθλητών σε συνολικά 12 αγωνίσματα, σε 11 απ΄αυτά πετύχαν τη πρόκριση στην τελική εξάδα.
Η αποστολή του ομίλου μας επιστρέφει με 4 μετάλλια.

Χρυσό στο Διπλό Σκιφ 2Χ γυναικών ελαφρών βαρών με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Εμμανουηλίδου Θωμαΐς
Αργυρό για το 2- νεανίδων με τις Εμμανουηλίδου Θωμαΐς και Σοφία Τσιόλα
Χάλκινο για το 1Χ Σκιφ Εφήβων με τον Γιώργο Παπαϊωάννου και
Χάλκινο στο Διπλό Σκιφ Γυναικών 2Χ με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και την  Εμμανουηλίδου Θωμαΐς. 

Τέταρτη πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι Παπαϊωάννου Γιώργος, Καλλιφατίδης Δημήτρης, Δούφλιας Νίκος και Κασσιάρας Δημήτρης στο αγώνισμα 4- (τετράκωπος άνευ) ανδρών αλλά και η Εμμανουηλίδου Θωμαΐς στο 1Χ Γυναικων.
Πέμπτη πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του ομίλου μας Βελλίδου Ιωάννα και Μητσιάδου Ραφαηλια στο αγώνισμα 2- (δίκωπος άνευ) άλλα και Εκτη Πανελλήνια νίκη στο αγώνισμα 2- Νεανίδων.
Η Τετράκωπος με πηδαλιούχο 4+ εφήβων πήρε την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας με τους Παπαϊωάννου Γιώργο, Καλλιφατίδη Δημήτρη, Τζουβάρα Παναγιώτη, Παπαδάκη Χαράλαμπο και Διαμαντή Αντώνη .
Και στην Τετρακωπο 4+ Ανδρών με τους Παπαϊωάννου Γιώργο, Δούφλια Νίκο, Γκαλίτσα Θεόδωρο, Κασσιάρα Δημήτρη και Διαμαντή Αντώνη κατέκτησαν την έκτη πανελλήνια θέση.

Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Ομίλου σε όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή, αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας.

Από τη Διοίκηση του Ν.Ο.Καστοριας

Επιτυχημένη η παρουσία του Ν.Ο.Μαυροχωρίου στο 80ο Π.Π.Κ. 2014

Posted: 27 Apr 2014 11:06 PM PDT


Δελτίο Τύπου Ν.Ο.Μαυροχωρίου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου  << οι Αργοναύτες>>  η 'Α Φάση του 80ού πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με συμμετοχή 400 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.
Ο Ν.Ο.Μ.  << οι Αργοναύτες >>, συμμετείχε με 17 αθλητές σε 6 πληρώματα στα εξής αγωνίσματα με τις ανάλογες επιτυχίες:
·         4- Νεανίδων στην 2η πανελλήνια νίκη με τις αθλήτριες : ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΤΚΑΝΑ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΠΕΤΚΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΧΑΛΚΙΑ ΕΙΡΗΝΗ- ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ
·         4x Νεανίδων στην 5η πανελλήνια νίκη με τις: ΜΠΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΧΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ- ΑΦΡΟΔΙΤΗ
·         4x Εφήβων στην 8η πανελλήνια νίκη με τους: ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ, ΜΠΑΤΟ ΖΗΣΗ, ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΝΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟ
·          2x Εφήβων στην 8η πανελλήνα νίκη με τους: ΣΤΕΡΓΙΑΚΑ ΧΡΗΣΤΟ, ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟ ΠΕΤΡΟ
·         1x Νεανίδων στην 10η πανελλήνια νίκη με την ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
·         2x Εφήβων 2η συμμετοχή στην 12η πανελλήνια νίκη με τους ΚΑΡΑΪΣΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ

Η διοίκηση και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου συγχαίρουν τους αθλητές και τον προπονητή Ιωάννη Τσαλούχο για τις επιτυχίες τους.


Γιάννης Καρράς: «Πρόβλημα η έλλειψη χρηματοδότησης και η έλλειψη κινήτρων σε χορηγούς»

Posted: 27 Apr 2014 10:08 PM PDT


Συνέντευξη στον Γιάννη Γιαννόπουλο (yiannopoulos@attikipress.gr)

Γιάννης Καρράς: «Πρόβλημα η έλλειψη χρηματοδότησης και η έλλειψη κινήτρων σε χορηγούς»Για τα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα την κωπηλασία μας μιλάει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κωπηλασίας Γιάννης Καρράς, ο οποίος αναφέρεται και σε προτάσεις για την επίλυση κάποιων προβλημάτων.

Το οικονομικό είναι το βασικό πρόβλημα κάθε ομοσπονδίας. Εσείς πως το αντιμετωπίζετε;
«Έχει περικοπεί το 50% της επιχορήγησης και ελπίζουμε ότι θα έρθουν επιπλέον χρήματα μετά την πρόσφατη εξαγγελία από το υπουργείο Πολιτισμού και τον κ. Ανδριανό. Από 880 χιλιάδες είχαμε 560.000 ευρώ. Με αυτά αντιμετωπίζουμε τα  πάγια έξοδα και μπορούμε να κάνουμε και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, όμως δεν μπορούν να υπάρχουν Εθνικές ομάδες.»

Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί μόνο από την μείωση της επιχορήγησης;
Διαβάστε περισσότερα »