Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Posted: 12 Dec 2013 08:35 AM PST

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια υπεύθυνη για την ανάπτυξη κα Δ.Γιαννιού, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάδειξη νέων ταλέντων, που περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις Ομοσπονδιακών προπονητών σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας,.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κα Γιαννιού γνώρισε 27 από τους νεαρότερους (ως 14 ετών) κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. τους οποίους  υπέβαλε σε σωματομετρικά, δρομικά και εργομετρικά τεστ. Τους νεαρούς αθλητές η Ομοσπονδιακή προπονήτρια ενθάρρυνε να συνεχίσουν να προσπαθούν να βελτιώνονται τόσο αθλητικά όσο και στα μαθήματά τους, ενώ τους τόνισε πόσο σημαντικό είναι να προπονούνται μαζί με τόσο καλούς αθλητές όπως η Κ.Νικολαΐδου, ο Ν.Κακούρης και ο Θ.Καραμήτρος που θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο για αυτούς .
Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων τεστ, αφού συγκεντρωθούν από όλα τα σωματεία της Ελλάδας μαζί με άλλα που θα ακολουθήσουν μέσα στην νέα χρονιά, θα αποτελέσουν κριτήριο για τη συμμετοχή κάποιων επίλεκτων νέων αθλητών σε προπονητικά καμπ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα προστεθούν στη βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από τη Ε.K.Ο.Φ.Ν.Σ. για την πορεία και την εξέλιξη των νέων αθλητών κωπηλασίας.

Η επόμενη επίσκεψη της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Ευχές από τον Ν.Ο.Αργοστολίου

Posted: 12 Dec 2013 08:35 AM PST


Αποφάσεις του ΔΣ για αγωνιστικό καλεντάρι 2014

Posted: 12 Dec 2013 04:30 AM PST

Το Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. κατά την τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:
1. Τον ορισμό αγωνιστικής περιόδου για το έτος 2014 από 01/02 έως 31/10/2014. Εκτός του διαστήματος μεταξύ των ανωτέρω ημερομηνιών κανένας αγώνας δεν θα αναγνωρίζεται ως επίσημος.
2. H Α' Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 24 - 27/04/2014 στο Σχινιά.
3. Η Β' Φάση του Πρωταθλήματος θα διοργανωθεί στις 26-27 /07/2014 στα Ιωάννινα.
4. Ο 1ος αγώνας αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί στο Σχινιά 1-2/03/2014, ο 2ος αγώνας αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί στο Σχινιά 5-6/04/02014 ενώ ο αγώνας αξιολόγησης για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 23/08/2014.
5. Τα αγωνίσματα επί αποστάσεων μικρότερων των 1.000μ. (σπριντ) ή μεγαλυτέρων των 2.000μ. μπορούν να προκηρυχθούν σε πρόγραμμα διασυλλογικών αγώνων και να διεξαχθούν, αλλά δεν αναγνωρίζονται υπό της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. ως επίσημα αγωνίσματα με ότι αυτό σημαίνει .
6. Υπενθυμίζεται ότι αθλητές ηλικίας κάτω των 12 ετών δεν έχουν δικαίωμα από τον κανονισμό να αγωνισθούν (ή μη μόνο σαν πηδαλιούχοι) ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να προκηρύσσονται αγωνίσματα για τις ηλικίες αυτές. Εάν προκηρυχθούν, δεν αναγνωρίζονται από την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. και δεν διαιτητεύονται, διεξάγονται δε ως αγωνίσματα επίδειξης με την απόλυτη ευθύνη του διοργανωτή.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Συμπληρωματικές κλήσεις αθλητών στο κοινόβιο Δεκεμβρίου

Posted: 12 Dec 2013 12:00 AM PST

Επτά αθλητές καλούνται συμπληρωματικά και μετά τα εργομετρικά τεστ, στον προπονητικό έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές της μέρες υπό το βλέμμα της ομάδας των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Πρόκειται για τους-τις: Αγγελοπούλου Αθηνά-Μαρία (ΝΑΣ), Ζέρβα Κατερίνα (ΝΟΙ), Καραμήτρο Θωμά (ΝΟΚατ), Κακούρη Νικόλαο (ΝΟ Κατ), Λεμονα Κωνσταντίνο (ΝΟΒΑ), Ζήση Ιωάννη (ΝΟΙ), Ασουμανάκη Σοφία (ΕΝΟΑ)