Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014: Πρεμιέρα για τα ελληνικά κουπιά

Posted: 29 May 2014 10:32 AM PDT

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών ρίχνονται το πρωί της Παρασκευής τα 7 ελληνικά πληρώματα που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Πρώτοι οι Γιώργος Κόνσολας και Νίκος Αφεντούλης παγκόσμιοι πρωταθλητές το 2013 ενώ μέσα σε δυόμισι ώρες ακολουθούν και τα υπόλοιπα πληρώματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προκριματικούς σε όλα τα αγωνίσματα ενώ το απόγευμα θα διεξαχθούν επαναληπτικοί σε έξι αγωνίσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης μέρας για τα ελληνικά πληρώματα (ώρες Σερβίας)
09:05 Δίκωπος άνευ ελ βαρών (α): Γιώργος Κόνσολας -Νίκος Αφεντούλης (1-3 Ημιτελ.-4 Επαν.)
09:20 Σκιφ ελ βαρών (α): Παναγιώτης Μαγδανής (1-2 Ημιτελ.-3 Επαν.)
09:45 Σκιφ ελ βαρών(γ): Κατερίνα Νικολαϊδου (1-3 Ημιτελ.-4 Επαναλ.)
09:55 Δίκωπος άνευ (α): Κωνσταντίνος Χρηστομάνος -Αποστόλης Λαμπρίδης (1-3 Ημιτελ.- 4 Επαναλ)
10:20 Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Λευτέρης Κόνσολας -Σπύρος Γιάνναρος . (1-2 Ημιτελ-3 Επαναλ)
10:40 Τετράκωπος άνευ (α): Διονύσης Αγγελόπουλος - Γιάννης Τσίλης-Γιώργος Τζιάλλας -Γιάννης Χρήστου (1-2 Ημιτελ.-3 Επαναλ)
11:40 Σκιφ (γ): Ελένη Διαμάντη (1-2 Ημιτελ.-3 Επαναλ)
Η φωτογραφία από τη σημερινή τεχνική σύσκεψη
Πηγή: www.kopilasia.gr

Στην κορυφή της Ευρώπης στοχεύει η Κατερίνα Νικολαΐδου

Posted: 29 May 2014 10:28 AM PDT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Στην μάχη για τη διεκδίκηση μιάς θέσης στην κορυφή της Ευρώπης ρίχνεται αύριο Παρασκευή 30 Μαϊου η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαϊδου η οποία βρίσκεται από την Τρίτη στο Βελιγράδι ως μέλος της εθνικής μας ομάδας που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών - γυναικών που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου.
Η Νικολαϊδου θα αγωνιστεί αύριο στις 9:45 στην τρίτη σειρά των προκριματικών του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών όπου οι τρεις πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν την πρόκριση στη δωδεκάδα. Η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια που είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού ρεκόρ στο αγώνισμά της και του τίτλου της πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2013 έχει κάνει δυνατή προετοιμασία με στόχο να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή της Ευρώπης.
Κοντά στην Κατερίνα Νικολαϊδου θα βρεθούν για να στηρίξουν την προσπάθειά της πολλοί φίλοι της κωπηλασίας και του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που θα ταξιδέψουν στην Σερβική πρωτεύουσα για αυτό το σκοπό.

Ο έφορος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Γ. Νικολαϊδης