Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Greek Rowers

Greek Rowers


Ικανοποιητική συμμετοχή ΝΑΟΚ στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Posted: 10 May 2014 09:52 AM PDT

Ικανοποιητική κρίνεται η παρουσία της ομάδας Κωπηλασίας του ΝΑΟΚ στο 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων Νεανίδων / Ανδρών-Γυναικών στο Σχινιά. Με ''εμπόδια'' όπως, η απουσία του Παγκοσμιονίκη της, Δαφνή Αλέξανδρου, λόγω ανάρρωσης του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό και το μη αναμενόμενο τραυματισμό της Δήμητρας Μάμαλου στον αχίλλειο τένοντα ο οποίος δεν της επέτρεψε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, η ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα »

Διακρίσεις και επιτυχίες του ΟΕΑ/ΝΑΒ στο Πανελλήνιο

Posted: 10 May 2014 09:46 AM PDT




Απείχε ο Παπαχρήστος από το Πανελλήνιο


Νέες επιτυχίες για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ στην Α΄ Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Ανδρών -Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθη από τις 24 έως τις 27 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά-Μαραθώνα.

Η αγωνιστική ομάδα του ΟΕΑ-ΝΑΒ αποτελούμενη από 15 αθλητές και αθλήτριες, μετά από σκληρή προετοιμασία, έλαβε μέρος σε 9 αγωνίσματα με έντονο ανταγωνισμό και κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα μετάλλια, 1 Χρυσό, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα.Συγκεκριμένα:
Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της Δικώπου μετά πηδαλιούχου Εφήβων κατέκτησαν οι Γιώργος Παπασακελλαρίου και Χρήστος Μητρομάρας, δυναμικό της Εθνικής με πηδαλιούχο τον Νίκο
Διαβάστε περισσότερα »