Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Αποτελέσματα Μαραθωνίου Κωπηλασίας "Νικόλαος Παπακώστας" του Ομίλου Ερετών

Posted: 09 Oct 2013 01:54 PM PDT

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος από τον Όμιλο Ερετών ο Μαραθώνιος Κωπηλασίας (8.000μ) "Νικόλαος Παπακώστας".
Η εν λόγω διοργάνωση είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και διοργανώνεται τον μήνα Οκτώβριο από το 1960 και κάθε χρόνο μέχρι σήμερα.
Στην κλασσική διαδρομή των 8.000 μέτρων, συνολικά συμμετείχαν, έξι (6) πληρώματα από τους Όμιλο Ερετών, Ε.Ν.Ο.Α, Ν.Α.Σ, Ν.Α.Ο.Σ. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ν.Α.Ο Σαλαμίνας (Ε. Κόνσολας,Γ. Κόνσολας, Ευαγ. Δρίβας, Απ. Λαζαρίδης), δεύτερος ο 'Όμιλος Ερετών (Ευαγ. Μαντζαβινάτος, Π. Κοκκαλιδης, Β. Τζανίνης, Μ. Κούκουρας), τρίτος ο Ε.Ν.Ο. Αιγυπτιωτών (Χ. Κωστογλούδης, Φ. Μήτσος, Μ. Μαγδαληνός, Π. Μπίστινας), τέταρτος ο Όμιλος Ερετών (Γ. Λεβέντης, Α. Σόβολος, Α. Πέππας, Δ. Σπυριδωνίδης) πέμπτος  ο Ε.Ν.Ο. Αιγυπτιωτών (Β. Σόφρας, Ν. Βλαχόπουλος, Δ. Μουρελάτος, Α. Παπακωνσταντίνου). Το πλήρωμα του Ν.Α.Σ εγκατέλειψε εξαιτίας εισροής υδάτων στην λέμβο.  Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχαν σε απόσταση 4.000 μέτρων και δύο πληρώματα του τμήματος ασκουμένων του Ομίλου μας.
Με το σφύριγμα του τερματισμού όλοι οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν στο εντευκτήριο του Ομίλου, όπου παρουσία δεκάδων μελών, αθλητών & φίλων πραγματοποιήθηκε η διάλεξη – ομιλία του αρχαιολόγου και επίτιμου έφορου αρχαιοτήτων, Δρ. Γεώργιος Σταϊνχάουερ, με θέμα : «Οι Αρχαιότητες στον Λιμένα Ζέας».
Μετά την διάλεξη ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές και η βράβευση του αθλητή μας Απόστολου Γιαννατζή για τις δύο πρώτες νίκες του στους πρόσφατους Βαλκανικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βελιγράδι 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Απονομή Επάθλων.
Αναμνηστική Φωτογραφία Αθλητών.
Βράβευση Αποστόλη Γιαννατζή.
Διάλεξη Δρ. Γεωργίου Σταϊνχάουερ, με θέμα : «Οι Αρχαιότητες στον Λιμένα Ζέας»