Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Αλλάζουν μορφή οι διασυλλογικοί του ΟΦΘ

Posted: 23 Oct 2013 12:04 PM PDT


Τη μορφή test event θα πάρουν οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΘ ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Δήμος της πόλης σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Οι αγώνες αν και αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου μετά από αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης μετατέθηκαν για τις 10 Νοεμβρίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες στο θαλάσσιο στίβο όπου θα πραγματοποιηθούν. Ένας στίβος που θα πάρει το σχήμα τριγώνου προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τις στροφές και την πορεία που θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ωστόσο τα σκάφη θα είναι τα γνωστά κωπηλατικά που χρησιμοποιούνται για τους αγώνες σε κανάλια αφού σκάφη για την παράκτια κωπηλασία ακόμη δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και συμμετοχές θα δοθούν από τους διοργανωτές μέσα στις επόμενες ημέρες
Πηγή: www.kopilasia.gr

Για 1η φορά ‘’Διεθνείς’’ οι Κωπηλατικοί Αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Posted: 23 Oct 2013 12:01 PM PDT

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον Δήμο Πέλλας και τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών οι Ετήσιοι Διεθνείς Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας στην μνήμη του Μακεδονομάχου Καπ. Γκόνου Γιώτα.
12 Ναυτικοί Όμιλοι από την Ελλάδα και δύο από την γειτονική Βουλγαρία συμμετείχαν με 170 Κωπηλάτες και Κωπηλάτριες δίνοντας Διεθνή χαρακτήρα στους Αγώνες. Ο πολύ καλός καιρός έδωσε την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους Αθλητές να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και να αγωνιστούν στα ήρεμα νερά του Λουδία. Πολλοί γονείς και φίλοι των Αθλητών έσπευσαν στο Διεθνές Ναυταθλητικό Προπονητικό Κέντρο και απόλαυσαν την αγωνιστικότητα των πολλών νέων Κωπηλατών. Για πρώτη φορά στους
Διαβάστε περισσότερα »

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Posted: 23 Oct 2013 10:42 AM PDT

Πολυνίκης αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στους Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο κωπηλατικό προπονητικό κέντρο του Λουδία με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Οι αγώνες που έγιναν στη μνήμη του Μακεδονομάχου καπετάν Γκόνου Γιώτα πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου και συγκέντρωσαν συμμετοχές από 10 συλλόγους της Ελλάδας και 2 από τη γειτονική Βουλγαρία, με πάνω από 150 αθλητές να συμμετέχουν σε 107 πληρώματα.
Διαβάστε περισσότερα »