Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Η ΕΚΟΦΝΣ στο τελευταίο αντίο του Ανδρέα

Posted: 17 Jun 2013 12:33 PM PDT

Ο έφορος Ανάπτυξης και δις Ολυμπιονίκης, Βασίλης Πολύμερος, καθώς και το αναπληρωματικό μέλος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του ΝΟ Γιαννιτσών, Νίκος Θωμαΐδης, εκπροσώπησαν την ΕΚΟΦΝΣ στην εξόδιο ακολουθία για τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/6, στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επίσης απεστάλη στεφάνι εκ μέρους όλου του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει

Πλήθος κόσμου αποχαίρετησε τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη

Posted: 17 Jun 2013 12:16 PM PDT

Σκεπασμένος με την γαλανόλευκη ταξίδεψε για την τελευταία του κατοικία ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κανόε -Καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, η κηδεία του οποίου έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ωραιόκαστρο.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία για να πει το τελευταίο αντίο στον Ελληνα πρωταθλητή, που άφησε την τελευταία του πνοή από καλπάζουσα λευχαιμία στην Πολωνία οπού βρίσκονταν για αγώνες. Ανάμεσά τους ο υφυπουργός αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού Γ. Ιωναννίδης, αλλά και συναθλητές και συναθλήτριες του εκλιπόντος από την Εθνική ομάδα
www.seleo.gr

Σήμερα στις 17:00 το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα

Posted: 17 Jun 2013 02:10 AM PDT


Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον πρωταθλητής του κάνοε καγιάκ, Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, συγγενείς και φίλοι του ελληνικού αθλητισμού σήμερα (17:00) στη Θεσσαλονίκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης έφυγε νικημένος από την οξεία λευχαιμία έχοντας δώσει σκληρή μάχη για τη ζωή επί οκτώ ημέρες, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και δύο ανήλικα παιδιά.
Τα έξοδα της κηδείας έχει αναλάβει η ομοσπονδία κάνοε καγιάκ.

Όσοι επιθυμούν μπορούν αντί στεφάνου, να καταθέσουν τα χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό για την ενίσχυση της οικογένειας του Ανδρέα.
Εθνική Τράπεζα GR 19011074400000 74460000107