Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Greek Rowers

Greek Rowers


Ε.Ο.Ε.: Βαθιά θλίψη για τον Ανδρέα

Posted: 13 Jun 2013 03:51 AM PDT

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, το Προεδρείο και τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τη μεγάλη απώλεια του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη.

O τελευταίος του αγώνας ήταν ο πιο δύσκολος και ο πιο σκληρός, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Εκτός από τις εξαιρετικές του αθλητικές επιδόσεις, ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης διακρίθηκε για το ήθος και την προσωπικότητα του, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού.

Όλοι θα θυμούνται έναν σπουδαίο αθλητή, ένα σωστό οικογενειάρχη, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που αποτελούσε πρότυπο για όλους τους νεότερους αθλητές και έδινε συνεχώς το σωστό παράδειγμα με τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό της συζύγου του και των δύο παιδιών που έχασαν τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα τον δικό τους άνθρωπο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.: "Καλό ταξίδι Ανδρέα"

Posted: 12 Jun 2013 11:16 PM PDT

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας εκφράζει εκ μέρους ολόκληρης της Κωπηλατικής οικογένειας της χώρας μας, τα θερμότερα συλλυπητήρια του για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του Πρωταθλητή του Κάνοε Καγιάκ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗ.

Η απώλεια ενός αθλητή για τον αθλητισμό και ενός νέου ανθρώπου για την χώρα είναι πάντα τραγική, με τα λόγια, τις χρονικές αναδρομές και τις διαπιστώσεις να περιττεύουν.

Θα τον θυμόμαστε πάντα μαχητή στους στίβους, ευγενή και δυναμικό από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης του με το άθλημα που τόσο αγάπησε, ως το τέλος.-

Καλή Δύναμη και Κουράγιο στους οικείους του!
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ»