Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Greek Rowers

Greek Rowers


Τίτλοι τέλους για το "Greek Rowers"

Posted: 31 Dec 2015 12:34 PM PST

Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους του "Greek Rowers".

Μετά από 5,5 χρόνια (22 Ιουλίου 2010 η πρώτη ανάρτηση) και περισσότερες από 4000 αναρτήσεις σχετικές πάντα με το άθλημα της κωπηλασίας και συναισθανόμενοι ότι τον τελευταίο καιρό δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των φίλων του αθλήματος και πολύ περισσότερο στις δικές μας, αποφασίσαμε να "ρίξουμε" τους τίτλους τέλους για το "Greek Rowers". Η απόφαση δύσκολη και η συναισθηματική φόρτιση μεγάλη, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Στην τελευταία αυτή ανάρτηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους φίλους και τις φίλες που όλα αυτά τα χρόνια έδιναν ζωή στο Μπλογκ με τις επισκέψεις τους, τα σχόλιά τους και τις παρατηρήσεις τους.
Ευχόμαστε σε όλους σας ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία πρώτα απ' όλα και επίτευξη όλων των στόχων σας.
Ευχόμαστε επίσης, η Κωπηλασία, στην Ολυμπιακή χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες, να έχει το καλοκαίρι στο Ρίο όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση και να συνεχίσει να φέρνει Μετάλλια στον Ελληνικό αθλητισμό.

Καλή Χρονιά σε όλους σας!
Σας ευχαριστούμε!

Υ.Γ.: Στο χώρο της ενημέρωσης έχουν προστεθεί δύο πολύ καλά sites που ασχολούνται, περισσότερο από τα υπόλοιπα, με το άθλημα της Κωπηλασίας και είναι, κατά σειρά παλαιότητας, το sportsfeed.gr  και το navysports.gr.